Foto: Publicitātes foto

Šovu fani jau nepacietīgi gaida jauno TV3 mīlas šovu Kāzu gūstā, taču spilgtā atmiņā joprojām Precos ar svešinieku!, kurš satricināja Latviju tieši pirms gada. Lai gan šī šova izskaņā eksperti priecājās, ka eksperiments izdevies, visi saprecinātie jaunieši ir šķīrušies.

Pāris, kas tika pasludināts par šova veiksmes stāstu – Zaiga Biģele un Raimonds Valpēters (abi atēlā) vairs pat nevēlas sazināties viens ar otru.

Drosmīgais eksperiments Precos ar svešinieku! pagājušā gada pavasarī beidzās ar divu ekspertu izveidoto pāru šķiršanos. Trešos – Zaigu un Raimondu – eksperti pārliecināja vēl nešķirties, taču dažus mēnešus pēc šova oficiāli šķirta tika arī šī laulība.

Lai gan eksperti prognozēja, ka bez kameru klātbūtnes pārim attiecības veidosies viegli un skaisti, Zaiga DELFI Izklaidei iezīmē pavisam citu ainu – vienīgās pāra sarunas pēc kameru izslēgšanas bijušas par to, kā ātrāk izbeigt šo farsu.

"Pēc šova sazinājāmies tikai par šķiršanās jautājumu. Pēc laulības šķiršanas vairs nesazināmies, nemaz negribas. Mums nav nekā kopīga. Mums pat nav, par ko runāt, esam pilnīgi atšķirīgi.

Nezinu, vai ir iespējams būt pat tikai draugiem, varbūt ar laiku," sarunā ar DELFI Izklaidi patiesās attiecības starp abiem jauniešiem, kuri pēc profesionāļu domām bija izcili saderīgi, atklāj Zaiga.

Viņa gan saglabā pozitīvu skatu uz dzīvi un uzsver, ka nenožēlo dalību eksperimentā, kas beidzies vien ar šķirtu laulību. Meitene to uztver kā kārtīgu dzīves mācību un nevēlas, lai viņas un Raimonda stāsts tiktu dēvēts par "nelaimīgām laulībām".

Pieredze šovā nav mainījusi Zaigas attieksmi pret precēšanos. "Nākotnē vēlos precēties, par to šaubu nav. Bet noteikti pavisam citādāk, mīlestībā, no sirds. Manā sirdī laulība nav notikusi, tā vēl būs," nākotnē pozitīvi skatās Zaiga, kura turpmāk mīlas jomā uz ekspertu viedokli nepaļausies, bet klausīs savai sirdsbalsij.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!