Pārsteigumu kanāla 360TV skatītājiem šoruden sarūpējis sporta raidījums "Hattrick" – turpmāk jau labi zināmajiem raidījuma vadītājiem Armandam Pučem un Valdim Valteram ekrānā pievienosies spēkavīrs Raivis Vidzis, "Delfi Izklaidi" informē kanāla pārstāve Ilze Meirupska.

"Ceru, ka spēšu "Hattrick" ienest jaunas vēsmas un pārsteigt skatītājus, gan ļaujot ielūkoties sporta aizkulisēs, gan pašmāju populārākajiem sportistiem uzdodot kādu īpaši "karstu" un aktuālu jautājumu. To, ko nepajautās Armands un Valdis, es noteikti pajautāšu! Tas būs īsts komandas darbs, jo tikai tā iespējams sasniegt izcilus rezultātus. Turklāt lieliski, ka abi čaļi saprot jokus, jo arī man ar humora izjūtu viss kārtībā," par savu pievienošanos "Hattirck" komandai saka Vidzis.

Šī gan nebūs Raivja debija TV raidījuma vadītāja lomā. Televīzijas skatītāji viņu savulaik jau iepazinuši tievēšanas projektā "XXL". Savukārt šovā "Dejo ar zvaigzni 2" virtuozais spēkavīrs kopā ar deju partneri Violu Abramovu savulaik pat pamanījās plūkt uzvaras laurus.

Līdztekus sportiskās formas stiprināšanai un dalībai spēkavīru sacensībās Raivis Vidzis ļaujas arī radošām nodarbēm un ir improvizācijas teātra "Spiediens" pamatsastāva aktieris, kā arī līguma aktieris "Dailes teātrī."

Aktiermeistarības talantu, izcilo humora izjūtu un zināšanas par sportu Vidzis liks lietā arī raidījumā "Hattrick", meistarīgi no pašmāju sportistiem izvilinot negaidītas atzīšanās, kā arī sporta aizkulišu intrigas. Savukārt brīžos, kad starp Armandu un Valdi uzvirmos kārtējā asāku vārdu apmaiņa un nesaskaņas, Raivis nāks talkā ne tikai ar radošām idejām, bet reizēm izmantos pat pārsteidzošus spēka paņēmienus, kļūstot par zibens novedēju abu strīdnieku starpā.

To, ko sportisti nestāsta citur, viņi atklāj "Hattrick" – Pučem un Valteram. Bet to, ko šie abi "neceļ", pacels "Hattrick" jaunais "smagsvars" – Raivis Vidzis. Pārraide kanālā 360TV skatāma "Ideju trešdienās" pulksten 21.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!