Foto: DELFI

Slavenais komponists un pianists Raimonds Pauls (attēlā), kurš jau vairākus gadus ir bijis visai skeptisks, ja runa par mūsu pārstāvju izredzēm Eirovīzijā, šogad beidzot ir patīkami pārsteigts par Latvijas sagatavoto gaumīgo šovu un Aminatas sniegumu.

"Lūk, ko nozīmē skaisti, ar efektiem noformēts priekšnesums - rezultāts ir," par Aminatas sniegumu izteicies Pauls. Pēc viņa domām, Aminatas šovs bija efektīgs, it sevišķi - viņas sarkanā kleita. "Atšķirībā no citām reizēm šoreiz šova veidotājiem nevar pārmest bezgaumību," sacīja Pauls.

Pauls arīdzan uzsvēris, ka padarīts ir tikai pirmais darbs, kam jāseko otram. Pēc komponista domām, Aminatai finālā būs grūti, jo konkurence būs sīva.

Konkrētu vietu prognozēt Pauls neņemas. Viņš spriež, ka cerēt uz Aminatas iekļūšanu pirmajā pieciniekā, iespējams, būtu pārdroši, bet pirmajā desmitniekā Aminata iekļūt varētu. Maestro novēl dziedātājai veiksmi.

Pauls arī norādījis, ka šoreiz Eirovīzijas priekšnesumi tika sevišķi labi paspilgtināti ar vizualizācijām, savā ziņā tās padarot par pamanāmāko priekšnesuma elementu.

Aminatas fināla uznāciens būs baudāms sestdienas, 23. maija, vakarā. Konkursa tiešraidi no pulksten 22.00 varēs vērot Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā, bet DELFI Izklaide piedāvās teksta tiešraidi, kurā varēs uzzināt, kādas kaislības konkurss izraisa sociālajos tīklos, interesantus faktus par dalībniekiem un citas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!