Šonedēļ TV3 šova Gandrīz ideāls randiņš sērijās par seniora Vara (62) sirdi sacenšas trīs dāmas labākajos gados, un šova otrajā raidījumā Varis devās uz randiņu ar bijušo grāmatvedi un pensionāri Ingrīdu.

Ingrīda un Varis savu randiņu aizvadīja Botāniskajā dārzā - viņi apskatīja dažādus garšaugus un dzēra kafiju zem palmas. Abi seniori pļāpāja un čaloja par dzīvi, ne mirkli nesēžot klusumā.

Tērgājot ar Ingrīdu zem palmas, Varis atklāja, kādēļ pirmajā šova dienā izbalsojis Ingu no Limbažiem - viņam būtu kauns ar šādu sievieti doties kopā uz teātri. Ingrīda viņam piekrita, piemetinot, ka Inga nebija gana saposusies šova pirmajā dienā, un viņa esot bijusi tāda - nekāda.

Taču ar to vēl nekas nebeidzās - kad Varis bija vienatnē, viņš pastāstīja, ka ar randiņa organizētāju Ingrīdu viņam nebūtu kauns doties uz Dailes teātri, taču viņa neesot seksuāli uzbudinoša, bet viņš vēlas seksuālu sievieti.

Savukārt Ingrīda atzina, ka viņai Varis ļoti iepaticies. Viņa slavēja vīrieša gaumi, jo uz tikšanos viņš bija ieradies uzvalkā - randiņa sākumā Ingrīda pat kautrīgi Varim iečukstēja ausī, ka viņu "šitādi smuki vīrieši uzbudina".

Vakara turpinājumā Varis izteica filozofisku frāzi, ka, ja sievietei ir seksa trūkums organismā, viņa ģērbjas sarkanas krāsas apģērbā, taču neviena īsti nesaprata, ko viņš ar to bija domājis, jo dāmas nebija ģērbušas sarkanā.

Vakariņu laikā seniors pat pamanījās izmest jociņu, ka labprāt apprecētu Ingrīdu, ja dāma savu mantu atstātu un norakstītu viņam. Kā atzinās pats Varis, viņš tiešām esot materiālists, kuram patīk skaistas, perfektas lietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!