Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 7. aprīlī, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta izklaidējošā šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunākā sezona, kuras pirmajā nedēļā īpaši krāšņā un šikā atmosfērā viesus pie sevis uzņēma dziedātājs Lauris Reiniks, kurš mitinās ekskluzīvā Rīgas debesskrāpī.

Aizvadītā gada decembrī Reiniks piedzīvoja smago pārvākšanās procesu, un no sava iepriekšējā Pārdaugavas mitekļa viņš pārcēlās uz vienu no šikajām Panorama Residence augstceltnēm, un šonedēļ visiem TV skatītājiem beidzot tika sniegta iespēja aplūkot dziedātāja ekskluzīvo dzīvokli.

Reiniks visiem viesiem - modes māksliniecei Indrai Salcevičai, mūziķim Ralfam Eilandam un dziedātājai Ivetai Baumane - uz vakariņām bija lūdzis ierasties noteiktā dress code un tērpties sarkanā, zilā vai baltā apģērbā, jo pasākums tika aizvadīts amerikāņu stilā.

Arī Reinika skaistais dzīvoklis bija noformēts atbilstoši tematikai ar ASV karodziņiem, un galdā tika likti ēdieni, ar ko viņš pats labprāt mielojas ikdienā - hamburgeri, vistu spārniņi un vafeles ar saldējumu.

Tāpat dziedātājs bija pieaicinājis arī fotogrāfu, savu māsu Rūtu, kas vakaru iemūžināja bildēs, bet par īpaši krāšņu piedzīvojumu izvērtās hamburgeru ēšana - viesi pašu gatavotos burgerus notiesāja uz augstceltnes jumta, un ēšanas procesu vēl jo aizraujošāku padarīja saulriets un skats uz pilsētu.

Reinika amerikāniskās vakariņas kopumā saņēma 28 punktus, kas ir visnotaļ augsts vērtējums, taču par uzvarētāju tomēr kļuva dziedātāja Iveta Baumane, kuras viesu uzņemšanas prasmes šova dalībnieki novērtēja ar 30 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!