Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 21. septembra, vakarā televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots Baibas Sipenieces-Gavares (attēlā) vadītā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu pirmais raidījums, kurā tapa zināmi pieci populārākie saimnieki, kam dota iespēja turpināt līgavu meklējumus.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka vasaras sākumā TV3 iepazīstināja ar visiem desmit Saimnieks meklē sievu dalībniekiem - trīs nedēļas pēc iepazīšanās raidījuma viņiem tika sūtītas vēstules, bet tālākos meklējumus ļauts turpināt tikai pieciem populārākajiem vīriem.

Visvairāk vēstuļu saņēmis Egīls Rūsiņš no Jēkabpils puses - iepazīties ar šo vīrieti bija vēlējušās 106 potenciālās sievas, bet par otru daiļā dzimuma iekārotāko kungu kļuvis Kamparkalna īpašnieks Almants Kalniņš, kurš saņēmis 101 vēstuli.

Tāpat populārāko saimnieku pieciniekā iekļuvis Sandis Birkenbergs no Salacgrīvas, Sandis Legzdiņš no Nītaures puses un bitenieks Kaspars Vaikulis no Jēkabpils novada - šie kungi no vēstuļu rakstītājām izvēlējās piecas sev tīkamākās sievietes, ar kurām viņi tiksies klātienē nākamajā raidījumā.

Tiesa, ne visi saimnieki bija guvuši daiļā dzimuma pārstāvju simpātijas - vismazāk vēstuļu saņēmis slieku audzētājs Austris Pujāts, kurš šovā bija devies, lai atrastu par sevi krietni jaunāku sievu, kas viņam sagādātu mantinieku. Vaisloties kārais slieku audzētājs saņēmis tikai trīs vēstules.

Nākamajā raidījumā sērijā pieci veiksmīgākie saimnieki tiksies lielajā randiņā katrs ar savām piecām izvēlētajām sievietēm - dienas gaitā viņiem būs jāsaprot, kuras trīs viņi vēlas aicināt uz savu saimniecību, bet kuras divas tiks sūtītas mājup.

Galerijā: šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare un desmit saimnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!