Foto: Publicitātes foto

Kamēr seriāla UgunsGrēks aktieri un radošā komanda bauda atvaļinājumu pirms jaunās sezonas sākuma, piektdienas, 2. augusta, vakarā visiem latviešu seriālu cienītājiem par prieku sāka demonstrēt jaunu daudzsēriju stāstu Zentas brīvdienas.

Jaunajā seriālā galveno lomu atveidos aktrise Regīna Devīte, kura guvusi milzu popularitāti, pateicoties intrigas mīlošās istabenes Zentas tēlam seriālā UgunsGrēks.

Kā jau var nojaust pēc nosaukumu, seriāls vēstīs par Zentas piedzīvojumiem atvaļinājumā, kas solās būt pārbagāts ar dažādiem komiskiem notikumiem.

Galvenā sižeta līnija vērpsies ap Zentas un viņas iecerētā, zivju pārdevēja Gastona, attiecībām - Gastons ir omulīgs atraitnis, kurš bauda brīva vīrieša dzīvi, bet apņēmīgā Zenta nolēmusi viņu savaldzināt.

Tā kā istabene ir stigri pārliecināta, ka mīlestību vislabāk ir iekarot "caur vēderu", katrā sērijā viņa savam Gastonam gatavos īpašu maltīti, un receptes būs iespējams uzzināt arī skatītājiem.

Kopā ar Devīti Zentas brīvdienas baudīs tādi aktieri kā Andris Bērziņš, kurš iejuties Gastona lomā, Indra Burkovska, kura atveidos Zentas kaimiņieni Dainuvīti, viņas znotu Zigi spēlē Ivars Kļavinskis, bet Ziga sievas loma uzticēta aktrisei Baibai Neijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!