Foto: Publicitātes foto

Pēc attiecību izjukšanas ar TV3 šovā Saimnieks meklē sievu noskatīto Velgu Plataci sezonas iekārojamākais saimnieks Alfrids Lipovskis (attēlā priekšplānā) nemet plinti krūmos. Šarmantais kungs jau pavisam drīz būs redzams jaunā attiecību spēlē, kur mēģinās savaldzināt sievieti ar bērniem un attiecību pieredzi.

DELFI Izklaidei atklāj telekanāla STV Pirmā pārstāvji, Alfridam būs tas gods 17. februārī kā vienam no pirmajiem dalībniekiem atklāt unikālo iepazīšanās šovu Randiņš ar mammu.

Šovs būs īpašs ar to, ka tā ietvaros jaunas attiecības uzsākt tiks dota iespēja cilvēkiem ar iepriekšējo attiecību pieredzi un bērniem.

Tā veidotāji grib parādīt, ka pilnvērtīga dzīve un mīlestība ir iespējama pat, ja tai vairs īsti netic. Šova mērķis ir pavisam vienkāršs - sapazīstināt sievietes un vīriešus, kuriem ir attiecību pieredze, bet sagadījies tā, ka šobrīd viņi ir vieni un meklē savu otru pusīti.

Katrā sērijā viena mamma dosies vismaz uz trim randiņiem. To laikā visai netipiskos un pat neierastos apstākļos sieviete tiksies ar trim dažādiem vīriešiem. Dāmai būs iespēja iztaujāt katru kungu, kopā gatavot maltīti, doties piedzīvojumos, gaidāmas pat ekstrēmas izklaides un romantiski brīži.

Pēc dažādajiem randiņiem sieviete kopā ar saviem bērniem izlems, kurš no iepazītajiem vīriešiem ir labākais un viņai piemērotākais.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, Alfrida iznāciens šovā Randiņš ar mammu būs ne mazāk spilgts kā viņa izdarības saimniekšovā. Šova veidotāji aicina arī citus brīvos Latvijas vīriešus sekot Alfrida piemēram un nekautrēties izmēģināt laimi iepazīšanās šovā.

Kā var pačukstēt Randiņš ar mammu veidotāji, šovam līdz šim pieteikušās īpaši burvīgas sievietes, un viņu pulks turpina augt. Pieteikties dalībai šovā var šeit. Savus vientuļos vecākus pieteikt drīkst arī bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!