Foto: DELFI

Populārā attiecību šova "Saimnieks meklē sievu" šīs sezonas vecākā dalībnieka Andra Leimanta sētā ieradās tikai divas potenciālās līgaviņas, bet tas nenozīmē, ka tur nevirmotu kaislības un pārpratumi.

Par negaidītu pārsteigumu, viesojoties Andra sētā, parūpējās Neldija – viņa bija nolēmusi parādīt, kā vienlaicīgi iespējams veikt dažādus darbus un kult saldo krējumu, bet saimnieks dāmas centību vērtēja atturīgi.

Viņš jau agrāk bija paudis neapmierinātību ar Neldijas bērnišķīgo uzvedību, bet, kad dāma viņam lūdza apakšbikses krējuma kulšanas procesam, kungs kārtējo reizi atzina – cilvēks gados nevar uzvesties kā mazs bērns.

Tas gan Neldiju nemulsināja, un viņa labprāt dalījās ar neparasto saldā krējuma kulšanas metodi. Tiesa, arī to pats saimnieks salīdzināja ar cirku.

Pagaidām gan Andrim lielā izvēle, kuru no dāmām izvēlēties, nav jāizdara, jo viņa sētā ieradušās tikai divas lēdijas, bet to, kā ar smagajiem lēmumiem veiksies tiem, kuri uzņēma trīs līgaviņas, skatītāji uzzinās pirmdienas, 13. novembra, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!