Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 15. jūnija, vakarā TV3 tuvāk iepazīstināja ar deviņiem šova Saimnieks meklē sievu brašuļiem. Lai gan vīriešu piedāvājums šova trešajā sezonā ir labu labais, arī pašiem brašuļiem ir visai augstas prasības pret topošo sieviņu ārējo izskatu izglītību un darba prasmēm.

32 gadus vecais Egils Langovskis no Balviem atklāj, ka nemeklē strādnieci, bet jauku meiteni. Ar lopiem jādarbojas meitenei nebūšot, taču dārziņā nākšoties "paravēties", tāpēc meitenes ar gela nagiem neder, jo tie varētu nolūzt. Tāpat nākamajai saimniecei jārēķinās, ka vismaz kādu laiku būs jādala māju ar otru saimnieci - Egila mammu. Svarīgi, lai sievai nebūtu virs 40, vēlams, lai viņa būtu "slaida, seksīga". Nāksies atmest arī smēķēšanu, jo Egils nesmēķē.

55 gadus vecais Alfrids, kuru draugi dēvē par Alfrēdu, pats atzīst, ka viņa prasības pret nākamo sievu "nebūs zemas". Ar mēslu dakšām jāstrādā nebūšot, taču būtu labi, ja skaistule palīdzētu darbos pie bitēm. Ikdienas dzīve saimnieka mājā neatšķirsies no dzīves pilsētā - mājās varot staigāt "naglu kurpēs un vakara kleitā", un darba tik vien, kā puķes paravēt un nedaudz palīdzēt darbos saimniekam. 

Jaunajai saimniecei augumā vajadzētu būt līdz 1,75 metram, bet, tā kā Alfridam tīk šad tad aiznest mīļoto uz gultu, svarā saimniecei jābūt tādai, lai viņš to varētu izdarīt bez izvalbītām acīm. Droši var pieteikties arī sievietes ar bērniem.

Šova jaunākais dalībnieks -  Jānis Šmits no Burtniekiem savā 20 gadu ilgajā dzīves laikā saskāries ar rūgtu patiesību - apkārtējās meitenes bijušas "tupas", tāpēc svarīgi, lai meitenes, kas raksta vēstules, ir gudras. Tā kā puisis ir liels dejotājs, svarīgi, lai viņa izredzētajai arī patiktu danči. Jānis ir viens no retajiem, kuram, izvēloties saimnieci, nav noteikts auguma parametru standarts - var rakstīt gan ļoti garas, gan pavisam īsas meitenes, gan kalsnās, gan apalītes. Nekādas pilsētas cacas un nenopietnu romāniņu tīkotājas puisis negribot.

38 gadus vecais Arvils Ozols savas prasības pret sievu definē vienkārši: "kas palīdz kūtī, uz lauka un var aizlaist uz ballīti ar'". Puisim patīkot jaunākas. Nedrīkst būt skarbas un niķīgas, jo šajā saimē nekad netiekot pacelta balss - Arvila mamma sagaidīja šova veidotājus ar laimes asarām acīs. Saimniecēm jārēķinās ar to, ka viņas izvērtēs ne tikai pats Arvils, bet arī viņa sirsnīgie vecāki.

Trīsdesmitgadīgais Jānis Kauķis jau ir divu bērnu tēvs, tāpēc topošajai sievai jārēķinās, ka mazie šad tad paciemosies pie tēva. Otrā pusītē Jānis visaugstāk vērtē godīgumu un uzticību. Tāpat nenāks par sliktu, ja meitene būs jaunāka un ar gariem matiem, interesantiem tetovējumiem un pīrsingiem "ar ko paspēlēties".

33 gadus vecais Ģirts Brumsons no Aizputes ir īsts mākslinieks, kurš veido savu mākslas parku, tāpēc, iespējams, sievai nāksies pozēt kā modelei. Sievietei jābūt no 18 līdz 33 gadu vecai, ne smagākai par 70 kilogramiem.

39 gadus vecais Oskars Kugelans uzsver, ka dāmām jābūt lauku mīļotājām - iepriekš viņš allaž uzķēries uz tādām, kam patīk Rīga un dzīve "kamerās". Vīrietis medī un makšķerē, un viņa mājās viss ierīkots tā, lai sievietei būtu viss nepieciešamais. Sieviņa varēs braukt līdzi saimniekam uz copi un pa to laiku sauļoties. Sievietei atliek vien būt "daudzmaz izskatīgai un daudzmaz slaidai, lai nebūtu tā, ka pāri pa biksēm veļas kaut kas", kā arī vecumā līdz 40 gadiem.

Gatis Leskovičs no Tukuma 34 gadu vecumā paspējis jau divreiz izveidot nopietnas attiecības, bet zina, ka trešās būs īstās. Jaunajai saimniecei viņš jau nopircis mašīnu - 81. gada Audi. "Vai nu tieva vai resna - ja mani paņem pirmajā, tad paņem," par iespējamo sievu spriež Gatis. Nedaudz vairāk prasību gan ir Gata mammai, kura arī mitinās saimniecībā. Puiša mammai labpatiktos, ja vedekla palīdzētu ravēšanā un ogu lasīšanā. Attiecībās gan mamma nejaukšoties.

Intaram Ivanānam 27 gadu vecumā beidzot gribas iepazīties ar meiteni, bet ne jau tāpēc, lai viņu izkalpinātu. Puisis uzskata, ka likt sievai strādāt kūtī būtu nežēlīgi. Laimīgā meitene varēs nestrādāt vispār. Puisi meklē apmēram tādu meiteni, kādu "var redzēt žurnālā" - slaidu, skaistu un garumā starp 1,70 un 1,80 metriem. Viņa var būt nedaudz vecāka par saimnieku, taču ne dumjāka - jaunajai sievai jābūt ar augstāko izglītību.

Dāmām, kurām iepaticies kāds no saimniekiem, un kuras secinājušas, ka pašas atbilst visām attiecīgā kunga prasībām, tiek dots starts vēstuļu rakstīšanai. Vēstules saimniekiem iespējams nosūtīt portālā skaties.lv vai arī rakstot vēstuli uz TV3, norādot izvēlētā brašuļa vārdu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!