Foto: DELFI

Skaistā Mairita Konstante-Kunstapele, kuru skatītāji iepazina kā vienu no Dagņa Darģa potenciālajām līgaviņām šovā Saimnieks meklē sievu, joprojām nav atradusi īsto. Viņa atkal vērsusies pēc padoma televīzijā, piedaloties LTV1 attiecību šovā Kāpēc esmu viens?.

Šova noteikumi paredz, ka divi savstarpēji iepriekš nepazīstami cilvēki - vīrietis un sieviete - uz trim dienām apmainās dzīvokļiem un mēģina izdzīvot viens otra dzīvi, satiekoties ar otra draugiem un radiem. Šova noslēgumā abi satiekas.

Efektīgā tukumniece Mairita uz trim dienām apmainījās dzīvēm ar Māri no Rīgas.  Sieviete atklāja, ka viņa viena audzina trīs bērnus un vada apakšveļas veikaliņu. Viņas pirmais vīrs ir miris, bet ar otro attiecības nav izdevušās.

Māri jau uzreiz pārsteidza Mairitas izteikti sievišķīgais miteklis - tajā viss ieturēts rozā toņos, un par vīrieša nepieciešamību liecina vien nesalaboti virtuves skapīši un citi nepadarīti puišu darbi.

Mārim izdevās noskaidrot, ka simpātiskā Mairita jau astoņus gadus ir viena un ļoti apdedzinājusies attiecībās ar pretējo dzimumu, jo regulāri sapinusies ar "makaronu karinātājiem" - aizņemtiem kungiem, kuri izliekas brīvi.

Puisis tikās arī ar Mairitas meitu, kura atzina, ka bērni ar prieku pieņemtu ģimenē mammas draugu, tiesa, "vispirms tāds ir jāatrod".

Pēc šīm atklāsmēm dzīvē saticis simpātisko sievieti, Māris viņai deva padomu mēģināt izrauties no Tukuma šaurības un zvejot puišus plašākos ūdeņos, piemēram, ejot uz dejām Rīgā. Vīrietis skaidroja, ka Mairitas problēma ir tajā, ka sieviete uzņēmusies par daudz, visu var pati un pat nav atstājusi savā dzīvē brīvu vietu vīrietim.

Dalībnieki tikās ar šova veidotājiem vēl divas nedēļas pēc šiem notikumiem, un Mairita atzinās, ka pēc filmēšanas esot kārtīgi izraudājusies, taču diemžēl viņa mīlas dzīvē joprojām neesot pozitīvu pārmaiņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!