Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu pirmdienas, 12. oktobra, sērija bija īpašas spriedzes pilna. Tajā tika izbalsotas nu jau trīs dāmas. Grūto lēmumu nācās pieņemt šova senioram Alfridam Lipovskim, automašīnu cienītājam Jānim Kauķim un māksliniekam Ģirtam Brumsonam.

Jānis Kauķis pirms izvēles veikšanas devās uz Prāta vētras koncertu kopā ar Egiju. Abas pārējās dāmas tikmēr uzticīgi gaidīja saimnieku atgriežamies. Pēc tam visa kompānija jauki pasēdēja Kauķa mājoklī.

Nākamajā rītā saimnieku gaidīja smagā izvēle. Puisis izvēlējās sūtīt mājās savdabīgo Egiju, saimniecībā paturot simpātisko Danu un sirsnīgo Sandru.

Ģirta saimniecībā tika aizvadīta īpaši saturīga diena ar dažādiem pārbaudījumiem. Dienas beigās Ģirts izdarīja izvēli, sūtot mājās Lieni, kura jau no sākta gala burkšķēja, ka saimnieks nav viņai pa prātam.

Savukārt seniors Alfrids otrajā dienā jau bija tā iejuties savā blondīņu kompānijā, ka bizoja pa māju vienās apakšbiksēs. Onkulis baudīja dāmu uzmanību, to, kā viņam pienes kafiju gultā, un turpināja mutēt savas daiļaviņas.

Pēc tam Alfrids veda dāmas ekskursijā pa Latgales skaistākajām vietām. Randiņā ar Velgu vientuļais kungs atklāja vēl kādu zīmīgu niansi - viņa iepriekšējās attiecības izirušas, jo sieviete vēlējusies būt līdere.

Pirms liktenīgās izbalsošanas Alfrids, ģērbies tajās pašās leģendārajās apenēs, cienāja meitenes ar konjaku. Atraktīvā Irēna (attēlā pirmā no kreisās) jau pirms izbalsošanas atzinās, ka neredz sevi kopā ar šo senioru. Acīmredzot arī Alfrids bija uztvēris šo stīgu, jo izbalsoja tieši Irēnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!