Foto: Kadrs no video

Pēc pirmdienas, 12. oktobra, šova Saimnieks meklē sievu kārtējās sērijas tautas diskusiju epicentrā nonācis šova visu laiku vecākais mīlnieks Alfrids Lipovskis (attēlā apakšbiksēs). Kamēr jaunie saimnieki un potenciālās līgaviņas kameru priekšā ir glīti sapucējušies, seniors pa ekrānu bizo vienās apakšbiksēs.

Pirmais Alfrida iznāciens bikšelēs šova fanus sagaidīja sērijas pirmajā pusē. Seniors vešiņā rīta agrumā bija ierausies gultā pie divām savām blondīnēm, kuras gan bija piesegušās ar solīdākiem apģērba gabaliem.

Sirmgalvis nelikās traucēts un tajās pašās bumbierenēs turpināja bizot pa māju, prasot savām smukulītēm kafiju gultā. Skatītājiem un līgaviņām šī bija unikāla iespēja izpētīt Alfrida dotumus visā pilnībā.

Dodoties līgaviņām izrādīt Rēzekni, Alfrids gan pratās un uzvilka baltu kreklu, šlipsi un melnas bikses. Taču, kad kompānija atgriezās Cirmas pagastā, seniors atkal izmetās tajos pašos trusikos. Izgūlies gultā, seniors aicināja daiļavas gulties viņam virsū.

Kamēr pašas līgaviņas samierinās ar Alfrida izpausmēm un kautri nolaiž acis, kad kungs atkal gar viņu degungalu dreifēja biksītēs, skatītāji seniora tieksmi izrādīt visu iespējamo neuztver tik saprotoši.

Skatītāji sociālajos tīklos Alfridam jau piedēvējuši "zvaigžņu slimību" un aicina senioru piebremzēt, atgādinot, ka viņa jau 55 gadus pieredzējušais augums ne visu acīm šķiet estēstiski baudāms. Šova fani lūdz šova veidotājus "uzdāvināt Alfridam šortus" vai arī atņemt drēbes viņa līgaviņām, lai būtu kas baudāmāks, pie kā aci piesiet.

Skatītāji, spiesti pusi sērijas lūkoties uz seniora bumbierenēm, jau secinājuši, ka tās nav pirmā svaiguma, un iesaka Alfrida pirms nākamās auguma izrādīšanas vismaz nopirkt svaigas bikšeles.

"Ja vīrietim skapī ir tikai uzvalks un raibas apenes, un viņš ir gatavs tās demonstrēt visai filmēšanas grupai, trim daiļām dāmām un pēc tam visai Latvijai... Nu, atvainojiet," neizpratnē par seniora izdarībā ir kāds šova vērotājs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!