Foto: instagram.com/blackqueeng/

Šova "Saimnieks meklē sievu" trešās sezonas spilgtākā līgaviņa Gunda Jandava (attēlā) sapratusi, ka televīzija ir viņas aicinājums, un meklē iespēju atgriezties ekrānā. Izskatīgā meitene ir apņēmības pilna tikt pie lomas seriālā "Viņas melo labāk".

"Pieteicos uz atlasi lomai seriālā. "Viņas melo labāk" ir mans mīļākais seriāls, sapratu, ka ir jāizmanto iespēja, jo, kā jau ikvienam, arī man ir apslēptais sapnis kļūt par aktrisi," sarunā ar "Delfi Izklaidi" atklāj Gunda.

Meitenei uz šo sapni iet samērā mērķtiecīgi – savulaik viņa bijusi teātra pulciņa dalībniece, nesen sākusi darboties studentu radio, kā arī guvusi labu pieredzi saimnieku šovā.

"Esmu apskatījusi kameru no vienas puses, labprāt apskatītu arī no otras. Esmu pat ļoti gatava jaunam vasaras piedzīvojumam, es gribu tikt pie lomas seriālā! Jau rēķinos ar to, ka vajadzēs daudz brīva laika un nebūs viegli, jo aktrises darbs tikai no malas izskatās vienkāršs.

Man viss jau ir sakārtots tā, lai laiks atrastos, esmu gatava smagi strādāt," enerģijas pilna ir Gunda. Ja viss izdosies, seriālā viņa cer spēlēt varoni, kas līdzīga Evijas Skultes atveidotajai Martai.

"Marta ir mans mīļākais tēls, jo viņa ir tipiska sieviete ar visām mums raksturīgajām vājībām. Es varētu būt viņas māsa vai kāda cita radiniece, mēs kopā pītu intrigas, meklētu puišus," savu sapni atklāj Gunda.

Saimniekšovā iepazītā meitene atklāj, ka karjera šobrīd izvirzījusies par viņas galveno prioritāti, kuras dēļ otrajā plānā atliktas arī visas mīlas lietas. "Savu privāto dzīvi uz kādu laiku esmu nolikusi maliņā, esmu sapratusi, ka visam jānorimstas, lai notiktu kas jauns," tā Gunda.

Viņa gan smejoties piebilst, ka tuvākajā laikā nekas nenorims – meitene ir apņēmības pilna rast iespēju stāties kameras priekšā un parādīt tautai, ka viņas talants neaprobežojas ar saimnieku valdzināšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!