Foto: DELFI

Lai gan TV3 šova Saimnieks meklē sievu fani trešās sezonas gaidās skumji spriež, ka mīlas spēle vairs nekad nebūs tik interesanta kā Magones Burkas laikos, satraukumam nav pamata – arī jauno sezonu jau apvēdī Burkas vēsmas.

Pagaidām izskatās, ka saimniekšova fani var uzgavilēt, jo Magones stāsta līnija iestiepjas arī šova trešajā sezonā. Kā DELFI Izklaidei atklāj Saimnieks meklē sievu veidotāji, starp vīriešiem, kuri pieteikušies meklēt sievu ar šova starpniecību, atrodams arī Nikolaja Gubska vārds (attēlā ar Venti Vītolu).

Nikolajs piedalījās šova otrajā sezonā kā viens no Magones potenciālajiem preciniekiem. Tiesa, precinieks Magones sētā ilgi neuzkavējās. Jau pirmās dienas vakarā puisis paziņoja, ka saimniece esot smuka, bet sekla, un no tālākas cīņas par Magones sirdi izstājās.

Nu Nikolajs acīmredzot izlēmis līgavu izvēlēties pats, esot jau saimnieka godā. Kā atklāj šova veidotāji, puisim ir sava saimniecība, kurā viņš nodarbojas ar kokapstrādi, uz kuru veiksmes gadījumā tiks vestas potenciālās līgaviņas.

Taču fakts, ka Nikolaju starp trim labākajiem savulaik izvēlējusies leģendārā Magone Burka, automātiski nenozīmē arī to, ka producenti viņu akceptēs kā trešās sezonas dalībnieku. Nikolajam būs jāiztur tādi pati atlase, kā visiem citiem kandidātiem.

Šova veidotāji atklāj, ka saņemti jau 90 pieteikumi no saimniekiem visās Latvijas malās, starp kuriem ir arī viena vientuļa saimniece. Saimnieks meklē sievu veidotāji apbraukās visas pieteiktās saimniecības, lai izvērtētu apstākļus tajās un izvēlētos desmit labākos.

Laimīgo vārdi jau pirms Jāņiem tiks atklāti visai Latvijai. Tad vientuļajām sirdīm nāksies sarosīties un rakstīt vēstules, lai startētu pagaidām vērienīgākajā un visvairāk aprunātajā pašmāju iepazīšanās šovā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!