Foto: DELFI
Laiks sarosīties visiem tiem, kuri nebaidās no smaga darba. Šonedēļ sākas pieteikšanās kanāla LNT veidotā šova "Lauku sēta" jaunajai sezonai.

Kā vēsta kanāla pārstāvji, šova piektajai sezonai tiek meklēti 12 čakli un apņēmības pilni ļaudis. Tāpat arī tiek meklēta saimniecība, kas gatava šovasar uzņemt palīgus.

Arī balvu fons jaunajā sezonā būs iespaidīgs – tā vērtība būs 5000 eiro. Čaklākais dalībnieks ik nedēļu saņems kārtīgu algu, bet šova uzvarētājs tiks pie branga naudas žūkšņa 3500 eiro apmērā.

"Ja Tavā saimniecībā darbs dzen darbu, bet saviem spēkiem netiec galā, tad ir īstais laiks pieteikties šovam "Lauku sēta". Nav svarīgi, kurš izdīdīs dalībniekus, taču saimniekam vai saimniecei jāgrib gozēties kameru priekšā, jābūt prasīgiem, mutīgiem, attapīgiem un savus strādniekus mīlošiem. Jānodrošina pienācīga dzīvošana un guļvietas sešām dāmām un sešiem kungiem," saimniecību vadītājus pieteikties šovam mudina LNT pārstāve Anete Pukāne.

Pieteikšanās šova jaunajai sezonai norsināsies līdz 31. maijam. Pieteikuma anketu, kurā pieejams arī plašāks apraksts par atlases kritērijiem, meklē šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!