Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz TV3 būs baudāms sezonas, iespējams, gaidītākais ekrāna jaunums – šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona. Pie saimniekiem jau nogādātas potenciālo līgaviņu vēstules, un interesanti, ka visvairāk vēstuļu saņēmis šova visu laiku vecākais dalībnieks.

DELFI Izklaidei atklāj TV3 pārstāvji, jau noskaidrots pieprasītāko saimnieku piecinieks, pie kuriem tad arī dosies viņu pašu izvēlētās potenciālās līgaviņas. Lai gan viss laimīgais piecinieks skatītājiem tiks atklāts tikai septembrī, kad sāksies šova kaislības ekrānā, TV3 atklāj, ka visvairāk vēstules saņēmis vecākais no šīs sezonas kandidātiem.

55 gadus vecais sirmais kungs jau iepazīšanās sērijā atklāja, ka viņa prasības pret nākamo sievu "nebūs zemas". Ar mēslu dakšām jāstrādā nebūšot, taču būtu labi, ja skaistule palīdzētu darbos pie bitēm.

Ikdienas dzīve saimnieka mājā neatšķiršoties no dzīves pilsētā - mājās varot staigāt "naglu kurpēs un vakara kleitā", un darba tik vien, kā puķes paravēt un nedaudz palīdzēt darbos saimniekam.

Jaunajai saimniecei augumā vajadzētu būt līdz 1,75 metram, bet, tā kā Alfridam tīk šad tad aiznest mīļoto uz gultu, svarā saimniecei jābūt tādai, lai viņš to varētu izdarīt bez izvalbītām acīm.

Izrādījies, ka Latvijā netrūkst sieviešu, kuras atbilst šiem parametriem, tāpēc Alfrids saņēmis visvairāk vēstuļu no dāmām, kas automātiski nodrošina vecākā dalībnieka iekļūšanu mīlas spēlē.

Interesanti, ka iepriekšējās sezonās tik veci saimnieki nav bijuši topā - dāmas pārsvarā rakstījušas jaunekļiem, tāpēc vecākā dalībnieka popularitāte iezīmē interesantu pavērsienu jaunās sezonas gaidās.

Tiesa, uz jauno sezonu sākotnēji pieteikts bija arī 74 gadus vecais Kārlis Lepsis, taču tā kā šis kungs devās aizsaulē, vēl nesagaidījis potenciālo līgaviņu vēstules, vecākā dalībnieka gods ticis Alfridam.

Līdz šim vecākais līgavas meklētājs šajā šovā bija 50 gadus vecais Jānis Liņķis, un priecīgā ziņa ir tā, ka šim kungam izdevās ar televīzijas palīdzību nokārtot savu mīlas dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!