Foto: F64

Dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova pusfinālā par negaidītu pārsteigumu parūpējās Samanta Tīna (attēlā) - viņa paziņoja, ka izstājas no konkursa.

Samanta Tīna uz skatuves kāpa ar trešo kārtas numuru un pēc sava priekšnesuma pateicās skatītājiem un atbalstītājiem, bet paziņoja, ka no tālākas cīņas izstājas.

Dziedātāja aicināja visus Supernova skatītājus šajā vakarā balsot par labāko dziesmu un godīgi atzina, ka savu kompozīciju The Love Is Forever par tādu neuzskata.

"Es esmu godīgi izstājusies no cīņas. Lūdzu, nebalsojiet par mani. Balsojiet par labāko dziesmu," pēc uzstāšanās Tomam Grēviņam aizkulisēs paziņoja Samanta.

Viņa piekrita tam, ka tiek izslēgta no pusfināla balsojuma, kas nozīmē, ka šajā vakarā skatītājiem būs jāizvēlas vairs tikai no septiņiem izpildītājiem.

Atgādinām, ka Samanta bija vienīgā no šī gada dalībniecēm, kas konkursā startēja ar divām kompozīcijām. Lielas cerības tika liktas uz viņas pirmajā ceturtdaļfinālā izpildīto dziesmu, bet ar to viņa neiemantoja pietiekamu skatītāju un žūrijas atbalstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!