Foto: F64

Dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) Supernova skatītājiem paliks atmiņā kā šogad viskrāšņāk ģērbtā konkursante. Māksliniece atklāj, ka savu skatuves tērpu dizaina idejas izstrādā pati, netaupot naudiņu, lai skatītājiem sagādātu arī vizuāli baudāmu šovu.

Supernova tiešraidēs māksliniece pārsteidza ar diviem pārdomātiem tērpiem. Izpildot pirmo dziesmu, Samanta uz skatuves kāpa zaļā kleitā, kuras trēni dziesmas laikā pacēlās gaisā, aiz mākslinieces radot zaļu sienu.

Savukārt otrajā tiešraidē viņa uzstājās sarkanā kleitā ar interesantu galvassegu un mirdzošiem akmeņiem. Šajā kostīmā viņa startēs arī pusfinālā svētdien, 21. februārī. "Tērpa ziņā neko nemainīšu, tas ir brīnišķīgs un man ļoti patīk.

Arī koncepts uz skatuves radikāli nemainīsies," DELFI Izklaidei atklāj Samanta. Tiem, kuri cerēja svētdien atkal ieraudzīt slaveno zaļo kleitu, nāksies pagaidīt kādu Samantas koncertu. Dziedātāja sola zaļo tērpu izmantot šovos arī turpmāk, un arī We Live For Love turpinās skanēt.

Samanta godīgi atzīstas, ka tieši uz šo hitu, kas palika ārpus pusfināla, viņa bija likusi lielākas cerības. "Taču es pati esmu vainīga, neattaisnoju savas cerības," uz žūriju nedusmojas māksliniece, kura tagad centīsies maksimāli labi izpildīt pusfinālā iekļuvušo The Love Is Forever.

Māksliniece, kura klausītājus allaž lutina ne tikai ar ausīm, bet arī acīm baudāmu priekšnesumu, neslēpj, ka Supernova tērpi viņai bijis "dārgs prieks".

"Skatuve vispār ir dārgs prieks. Man ir liela bijība pret skatuvi un klausītājiem. Es apzinos, ka cilvēki uz koncertiem nāk, lai baudītu. Un es negribu viņus pievilt. Mani uz skatuves neredzēsiet džinsos un kedās, kurās esmu nostaigājusi visu dienu, ja vien tas nav kāds specifisks tēls, kas paredz šādu izskatu.

Ir tāds teiciens: mīli skatuvi, un tā mīlēs tevi. Tāpēc skatuves tērpiem es naudu netaupu," tēla nozīmi apzinās Samanta. Viņa godīgi atzīstas, ka šogad uz uzvaru necer, taču tas nav iemesls, lai paslinkotu un svētdien nodziedātu tā "pa pusei".

Kā jau visos savos šovos, arī Supernova pusfināla iznācienā Samanta grib ieprecināt fanus ar kvalitatīvu numuru. Turklāt Supernova nebūs vienīgais konkurss, kurā svētdien jātur īkšķus un jābalso par Samantu.

Lietuvas skatītāji tajā pašā laikā atbalstīs mūsu mākslinieci vietējā raidījumā Zvaigžņu dueti, kurā Samantai arī veicas izcili. "Pagājušo svētdien uzzināju, ka esmu iekļuvusi Supernova pusfinālā.

Nokāpjot no skatuves, uzreiz saņēmu ziņu, ka Lietuvas šovā, kurā tieši tajā pašā laikā notika balsošana, ar partneri esam ieguvuši otro vietu," priecājas māksliniece, kura šobrīd filmē nākamo Zvaigžņu dueti šovu Viļņā, bet Rīgā iebrauks tikai agrā sestdienas rītā.

Atgādinām, ka par savu Supernova favorītu var nobalsot arī DELFI īpašajā lasītāju balsojumā šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!