Piektdienas, 21. novembra, vakara kanāla RīgaTV24 talantu šovā Rādi, ko vari pamatīgu izgāšanos piedzīvoja slavenais Sandis Kiops (attēlā). Lai gan viņš bija iecerējis pārsteigt tautu ar Končitas Vurstas stilu, žūrijai šis izlēciens diez ko negāja pie sirds.

Savu Končitas uznācienu šova otrajā kārtā Kiops rūpīgi plānoja jau veselu mēnesi. Mūziķis apstaigāja Rīgas bodītes, izvēloties sievišķīgus tērpus un aksesuārus, bet sociālajos tīklos faniem solīja vēl nebijušu vizuālu un muzikālu baudījumu

Uz filmēšanu Kiops ieradās ar veselu pavadošo svītu, kurā ietilpa arī viņa leģendārie kompanjoni Ivo un Muris, ar kuriem Kiops savulaik piedalījies gejiskās orģijās. Mūziķi Končitas tērpā knapi varēja atpazīt.

Kiops bija iespīlējis savu raženo torsu spīguļojošā tērpā, nekautrēdamies izrādīt tam apakšā esošos stringus, kā arī pamatīgi nogrimēts. Pārsteidzoša bija viņa dziesmas izvēle - tērpies kā Končita, Kiops izpildīja Mēmo dziesmu.

Talantus, kuri šova ietvaros cīnās par iespēju tikt uz Cabaret koncertuzveduma skatuves, šoreiz vērtēja TV meitene Anna Rozīte, mūziķi Ralfs Eilands un Aigars Grāvers. Žūrija bija nepielūdzama, un vērtējums Kiopam bija ļoti skarbs - šova nākamajā kārtā Kiops neiekļuva.

Kiops un viņa svīta ar šo lēmumu nebija mierā. Aizstāvēt savu varoni metās Ivo, kurš bija gatavs likt lietā dūres, lai iemācītu Grāveram mīlēt Kiopa mūziku. Par laimi, vardarbību izdevās apturēt, taču Kiops no šova devās projām kā zaudētājs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!