Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 20. septembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tiks nodots populāra šova "Lauku sēta" piektās sezonas otrais raidījums, kurā par vienu no apspriestākajiem personāžiem atkal kļūs dažādos pašmāju šovos savulaik iepazītā Aija Dembovska.

Jau vēstīts, ka pirmajā sezonas raidījumā Aija paziņoja, ka šovā ieradusies tikai ar vienu mērķi – atrast sev puisi. Meitene uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un neslēpa, ka viņai radušās simpātijas pret izskatīgo Rasmusu.

Kā liecina video ieskats otrajā sērijā, Aija pirmo nakti "Lauku sētā" pavadīs blakus Rasmusam, sarūmējusies ar viņu zem vienas segas. Pārējiem radīsies iespaids, ka starp abiem bijusi ļoti intīma tuvība.

Krišjānis paudīs pārliecību, ka Aijai ar Rasmusu bijis sekss, un arī citi būs līdzīgās domās. "Viņi mums taisa vienpadsmito dalībnieku," abus mīlētājus uz zoba pavilks Ingars, kurš vēlāk savos izteicienos par Aiju kļūs krietni skarbāks, nodēvējot meiteni par prostitūtu.

"Uz "Lauku sētu" viņa ir ieradusies, lai iegūtu slavu kā prostitūta," tiešs savos spriedumos par Aijas nodomiem būs Ingars.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!