Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 9. septembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodota pašmāju seriāla Ēnu spēles otrās sezonas pirmā sērija, kurā sarūpēti arī vairāki pārsteigumi.

Vērīgākie televīzijas skatītāji atceras, ka pirmajā sezonā Aināra Ančevska atveidotajam Robertam dažādus noziegumus palīdzēja šķetināt Ilzes Ķuzules-Skrastiņas atveidotā varone Gabriela, bet otrajā sezonā viņa vairs pie skatītājiem neatgriezīsies.

Ilgu laiku tika uzturēta intriga, kura aktrise tad pievienosies vienam no populārākajiem pašmāju seriāliem, un tagad tapis zināms, ka kopā ar Ančevski tajā darbosies Dailes teātra jaunā aktrise Dārta Daneviča (attēlā), kura savulaik spēlējusi arī seriālā UgunsGrēks.

Pārējā izmeklētāju komanda paliks līdzšinējā - Robertam atklāt noziegumus palīdzēs Andris jeb Rūķītis, kuru tēlo Mārtiņš Egliens, kā arī Ginta Grāveļa atveidotais advokāts Marčello. Papildu izmeklētāju komandai laiku pa laikam būs redzams aktieris Rolands Zagorskis, kas uzticēs puišiem kādu ļoti, ļoti svarīgu uzdevumu.

Lai varētu tapt jauni krimināli stāsti Ēnu spēlēs, jau no pavasara pie seriāla strādājusi vairāk kā 20 cilvēku plaša komanda. Kopumā seriālā rudens sezonā piedalīsies gan Latvijā pazīstami un iemīļoti, gan jauni profesionāli aktieri, kopskaitā aktieru skaitam sasniedzot 100. Darbība seriālā filmēta vairāk kā 80 dažādās vietās, tostarp autopsijas telpā un uz jahtas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!