Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 29. septembra, pēcpusdienā negaidīts pavērsiens sagaidīja populārā seriāla UgunsGrēks fanus. No seriāla kolēģiem un skatītājiem atvadījās galvenā varone – Ingas Tropas atveidotā Ieviņa, kura uz nenoteiktu laiku dodas padzīvot ārzemēs.

Ģirta Ķestera atveidotā leģendārā Leona meita Ieviņa jau pieaugušas sievietes tēlā pie skatītājiem pirmo reizi ieradās 2013. gada septembrī.

Ingas Tropas atveidotā Ieviņa uz diviem gadiem kļuva par seriāla galveno tēlu, nomainot Leonu, kurš vairāku gadu garumā pārvarēja dažādas likstas, līdz beidzot tomēr piedzīvoja laimīgus mirkļus, iestūrēja laulības ostā un kopā ar Elizabeti pārcēlās uz dzīvi Vācijā.

Izdzīvojusi pati savu bēdu stāstu, četrarpus sezonu garumā svārstoties starp diviem vīriešiem - Artūra Dīča atveidoto Ediju un Ivara Kļavinska Viesturu, Ieviņa savu darbu seriālā ir padarījusi un pamet skatītājus un Pētersonu viesnīcu.

Aktieriem tradicionāli ir divas iespējas, kā pamest UgunsGrēku. Vai nu viņu varonis tiek nogalināts, vai arī aizsūtīts uz ārzemēm. Laimīgā kārtā seriāla veidotāji Ieviņai ieplānojuši "mierīgo" pazušanas versiju - varone dodas dzīvot uz ārzemēm.

Līdz ar skumšanu par Ieviņas aiziešanu no seriāla skatītāji jau trinas priekpilnās gaidās. Zināms, ka galvenā varoņa vieta nevar palikt tukša, tāpēc atliek tikai minēt, ap kuru tēlu nu koncentrēsies galvenās intrigas jau par leģendu kļuvušajā seriālā.

Atceroties, ka Ieviņa seriālā nomainīja vadošo Leona tēlu, nācija jau satraukumā aiztur elpu, cerot uz Leona atgriešanos. Seriāla veidotāji to, kurš nu uzņemsies šefību pār Pētersonu viesnīcu, pagaidām tur noslēpumā.

A photo posted by Delfi LV (@delfi.lv) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!