Daudzi televīzijas šovu mīļotāji var uzgavilēt – TV3 nolēmis veidot populārā iepazīšanās šova Saimnieks meklē sievu trešo sezonu, un nu visi saimnieciskie puiši un vīri, kuri vēl nav atraduši savu otro pusīti, tiek aicināti pieteikties neparastajam piedzīvojumam.

Šobrīd visi saimnieki var pieteikties šovam, aizpildot anketu portālā Skaties.lv, un, kā sola šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare un tā veidotāji, Saimnieks meklē sievu trešās sezonas dalībniekus sagaida lielisks piedzīvojums visas vasaras garumā, simtiem vēstuļu no sievietēm visā Latvijā, izpalīdzīgas darba rokas un neaizmirstams ceļojums, iespējams, visas dzīves garumā.

Jāatgādina, ka šova pirmā sezona veiksmīgi noslēdzās diviem pāriem - kāzas svinēja Salacgrīvas puses saimnieks Sandis Birkenbergs, kurš apņēma par sievu Maritu, un tāpat kopīgu laimi atrada abi dabas bērni - Kaspars Vaikulis un viņa Gunita.

Otrajā sezonā galveno uzmanību izpelnījās vienīgā šova saimniece Magone Burka, kura, lai gan pie vīra netika, šova laikā ieņēma otru mazuli, un pērnā gada pavasarī pasaulē nāca mazais Saulgaitis. 

Šovs mainīja arī puķu audzētāja Jāņa Liņķa dzīvi - neviena no potenciālajām šova līgaviņām viņa sirdi neiekaroja, bet iedrošināja kādu citu dāmu uzrunāt atturīgo saimnieku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!