Foto: Publicitātes foto

Starp daudzajiem rudens sezonas jaunumiem, ko saviem skatītājiem sarūpējuši pašmāju televīzijas kanāli, būs arī fotogrāfa Sergeja Kondrašina realitātes šovs Calendar Live.

Pieteikties šovam bija aicināta ikviena daiļava, kura jūtas skaista, drosmīga un pārliecināta par sevi, bet atlase norisinājās par skaisto cilvēku klubiņu dēvētajā izklaides vietā Andrejsalā First Dacha.

Modeļu atlases vadīšana un uzraudzīšana bija uzticēta pasniedzējai Ievai Adamss un modelim, modes blogerim Jaroslavam Barišņikovam, un uz atlasi bija ieradies arī pats Kondrašins, kurš pēdējos gados dzīvoja Tenerifē.

Šovs tiks rādīts Kanālā 2, un, kā vēsta tā veidotāji, Calendar Live uzvarētāja iegūs iespēju kļūt par vienu no Kondrašina desmitā kalendāra modeli, gozējoties blakus iepriekšējo deviņu kalendāra izlaidumu skaistākajām slavenībām.

Intervijā izdevumam Vakara Ziņas šovasar Kondrašins atklāja, ka šis šovs būs viņa atvadas gan no Latvijas, gan no kalendāru projekta - šis hobijs viņam izmaksājot pārāk daudz, tāpēc pieņemts lēmums ar desmito kalendāru to noslēgt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!