Ceturdienas, 16. augusta, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju novērtējumam tiks sniegts jauns iepazīšanās šovs "Plus/mīnus īstais". Pirmās pārraides galvenā zvaigzne būs pieredzes bagātā Violeta Stepanova, kura ne vienu reizi vien gozējusies zilajos ekrānos.

Violeta, kura tiek dēvēta par šovu veterāni un savulaik piedalījusies gan "Lauku sētā", gan arī daudzos citos TV projektos, iepazīšanās spēlē veikli aptīs ap pirkstu puisi vārdā Mairis. Abi ļausies arī romantiskai peldei.

Mairs nebeigs vien jūsmot par Violetas apaļumiem un "foršo peldkostīmu". Arī pati Violeta uzprasīsies uz komplimentiem, koķetējot un sakot, ka viņai jau nu licies, ka ar saviem "gabarītiem" "izskatoties pēc pončika. Tikmēr abu balodīšu randiņus vēros un komentēs Violetas māsa un Maira draudzene Monika.

To, vai Mairis izrādīsies Violetas īstais un vai starp abiem uzplauks simpātijas, skatītāji uzzinās 16. augusta vakarā pulksten 21 kanālā "STV Pirmā!".

Iepazīšanās šova "Plus/mīnus īstais" katras sērijas sākumā skatītāji iepazīs divus brīvus cilvēkus, kuri ir atvērti jaunām attiecībām un iepriekš nav bijuši pazīstami. Abi vēl pirms satikšanās atklās ne tikai iepriekšējo attiecību pieredzi, savas labākās un sliktākās īpašības, bet arī to, kādu partneri vēlas redzēt sev līdzās un ko cer sagaidīt no piedzīvojumu pilnās dienas.

Tālāk skatītāji būs liecinieki abu drosminieku pirmajam randiņam. Diena sev līdzi nesīs vēl piecas citas satikšanās, vienu par otru neparastākas. Būūs gan randiņš īpaši romantiskās un pikantās noskaņās, gan pavisam ekstrēma satikšanās un pat iespēja ielūkoties izredzētā dzīvesvietā vai satikties ar viņa draugiem un radiniekiem.

Katrā no randiņiem abi balodīši viens par otru atklās dziļi personiskas un nereti arī pārsteidzošas lietas, lai dienas beigās, acīs skatoties apliecinātu – "jā", es gribu ar tevi satikties vēlreiz. Vai gluži otrādi – sagrautu putekļos visas ilūzijas un atzītu – "nē", šai dienai pārsteigumu bijis par daudz un ar tik šokējošiem "mīnusiem" nav iespējams sadzīvot.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!