Foto: DELFI
Pēc trešdienas, 13. jūlija, "Netīro deju" sērijas, kuras laikā viena no dalībniecēm kameru priekšā sagrieza konkurentes kleitu, bet pēc tam abas izkāvās, sociālos tīklus pāršalkušas skatītāju žēlabas – daudzi vairs netic, ka spēlē kaut kas notiek pa īstam. Šova veidotāji skaidro, ka sūkstīšanās par sliktu aktiermākslu ir nevietā.

Pēc 13. jūlija sērijas "Delfi Izklaide" saņēma neskaitāmas sašutuma pilnas atsauksmes no "Netīro deju" faniem. Gānīšanās nerimās arī "Twitter" un dažādos interneta forumos.

Ainiņu, kurā Ketija sagriež Elīnas kleitu, bet apbižotā dāma viņu par to iegrūž baseinā, ļaudis jau nodēvējuši par "sliktāko teātri, kas redzēts". Skandalozo ainiņu vēlreiz izbaudīt var šeit.

"Tas ķīviņš par to kleitu būtu puslīdz ticams, ja pirms tam nebūtu parādīts, kā viņas par to kleitu runā un kā "sīkā blondīne" to sagriež," neizpratnē ir kāds "Delfi Izklaide" lasītājs. Citi nekautrējas izteikties vēl skarbāk, paziņojot, ka šovā viss esot "iestudēts un safabricēts" un ka tas "darot kaunu televīzijai".

Mīlas spēle interneta forumos jau nodēvēta par "bezsakaru". Savukārt mikroblogošanas vietnē "Twitter" "Netīrās dejas" ir nedēļas galvenā sāpe – teju katrs uzskata par vajadzību pastāstīt, cik ļoti iestudēts viss liekas.

Šova veidotāji noraida apsūdzības - viss esot pa īstam

Šova veidotāju pārstāve Ingrīda Ozoliņa gan "Delfi Izklaidei" skaidro, ka satraukumam nav pamata – viss esot pa īstam.

"Dalībnieki ir reālas personas ar reāliem raksturiem, arī simpātijas un antipātijas vienam pret otru ir īstas. "Netīrās dejas" ir attiecību un deju šovs, nevis realitātes šovs tā klasiskajā izpratnē, kad dalībnieki atrodas slēgtā telpā un nepārtrauktā kameru uzraudzībā.

Šova uzņemšanas laikā dalībniekiem bija pietiekami daudz laika, lai komunicētu savā starpā bez projekta veidotāju klātbūtnes.

Visi šova notikumi ir pakārtoti atbilstoši dalībnieku temperamentam un rakstura šķautnēm, kas, iespējams, skatītājiem var likties par šerpu.

Taču tā ir sievišķīga konkurence par puiša sirdi un galveno balvu, tāpēc meitenes nebaidās izmantot vispārdrošākos līdzekļus! Apgalvojumi, ka šova dalībnieki ir slikti aktieri, ir absolūti nevietā, jo daudziem no ekrānos redzamajiem cilvēkiem šī bija pirmā filmēšanās pieredze!" visus pārmetumus noraida Ozoliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!