Foto: Publicitātes foto

Lai gan otrdienas, 9. septembra, vakarā par apspriestāko tematu pašmāju televīzijas skatītāju vidū kļuva Latvijas Televīzijas sarunu šovs 1:1, kurā piedalījās aktieris un Saeimas deputātu kandidāts Artuss Kaimiņš, ne bez ievērības startēja latviešu seriāla Ēnu spēles otrā sezona.

Lai gan seriāls Ēnu spēles popularitātē nevar sacensties ar tautā iemīļoto UgunsGrēku, tam ir savs fanu pulciņš, kas pacietīgi bija gaidījis izmeklētāju komandas atgriešanos televīzijas ekrānos.

Protams, kā jau tas ierasts pēdējos gados, daudzi skatītāji nekavējoties ar savām pārdomām dalījušies sociālajos tīklos, un vērtējumi dalās divās daļās - vieni ir dikti sajūsmināti par seriāla atgriešanos, bet citi neslēpj vilšanos.

Ne vienu skatītāju apbēdinājusi aktrises Ilzes Ķuzules-Skrastiņas nomaiņa ar viņas kolēģi Dārtu Daneviču, jo daudzi vēlējās uzzināt, kā tālāk attīstīsies pirmajā sezonā iepazītās Gabrielas un izmeklētāja Roberta attiecības.

Tāpat daudzi atzinuši, ka seriāla sižets un atsevišķas ainas ir neloģiskas un pat īsti neizprotamas, bet vislielāko sajūsmu sociālajos tīklos izraisījusi Roberta cīņa ar metāla durvīm - tās detektīvs dabūjis vaļā ar vienu šāvienu, kas, kā spriež zinātāji, reālajā dzīvē gluži vienkārši nav iespējams.








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!