Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 24. septembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots šova "X Faktors" pēdējais atlases kārtas raidījums, kurā žūrija pieņēma vairākus daudziem skatītājiem neizprotamus lēmumus.

Jau šova pārraides laikā sociālajos tīklos uzvirmoja sašutuma vētra – skatītāji "Twitter" tīklā un citās vietnēs pauda neizpratni par to, kā žūrijas komisija izvēlējusies, kuram dalībniekam dot caurlaidi nākamajām kārtām, bet kura sapnim par lielo skatuvi pielikt punktu.

Viskaislīgākās emocijas radīja žūrijas lēmums no tālākas cīņas izslēgt par "delfīnu meiteni" nodēvēto Elizabeti, kura popularitāti iemantojusi ar spēju atdarināt delfīnu skaņu, un vēl jo nesaprotamāku šo izvēli darīja fakts, ka tālāk tika dvīņumāsas Lauma un Lelde, kā arī Japānas kultūras mīļotājs Vladislavs, kurš gan žūrijas locekļus, gan skatītājus pārsteidza ar ļoti neparastu priekšnesumu.

Līdz ar ceturtā atlašu raidījuma noslēgumu "X Faktors" iesoļo nākamajā kārtā, kas saucas krēslu izaicinājumi. Skatītāju vērtēšanai tiks nodoti divi krēslu izaicinājumu raidījumi, kuriem atlasīti labākie dalībnieki, ko žūrija sastapusi atlašu raidījumos.

Pirmā krēslu izaicinājuma raidījuma laikā žūrijas pārstāvis izvilks savu kategoriju: 16-25 gadi, 25+ vai vokālās grupas, lai atlasītu savu četrinieku, kas tālāks startēs fināla sērijās. Kopumā krēslu izaicinājumu raidījumos piedalīsies 45 pretendenti, bet fināla sērijās iekļūs tikai 12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!