Foto: Publicitātes foto

Satraukumam, ka līdz ar grūtnieces Kristīnes aiziešanu šovs TV zvaigzne vairs nebūs aizraujošs, nav pamata – pēc Santas numur viens, kā viņu iedēvēja Balstiņa, ierašanās šovā sākušās pamatīgas mīlas intrigas, un skatītāji 20. novembra naktī tur novērojuši pat seksuālas darbības.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, uz Santu numur viens kā uzburts jau no viņas šovā ienākšanas brīža esot Toretto (pāris attēlā), bet nupat meitenei uzradies vēl viens kavalieris - Juris. Tiesa, Juris, nebūdams nekāds mazais bērns, laikus atradis rezerves variantus - viņš sācis sist kanti arī Dārtai un Violetai.

Violeta momentā atzinusies, ka viņai Juris simpatizē. Šis paziņojums meitenei radījis saķeršanos ar Santu numur viens, bet situāciju glābis Toretto, kurš beidzot sācis rīkoties un atzinies, ka ir iemīlējies jau veselu nedēļu pazīstamajā Santā.

Ceturtdienas, 20. novembra, naktī jaunizceptais pārītis ļāvis vaļu jūtām. Vērīgie šova skatītāji novērojuši, ka Santa, dodoties gulēt blakus Toretto, novilkusi biksītes un pieļauj divus variantus - vai nu meitene sevi iepriecinājusi ar pirkstiņu, vai arī šovā klusiņām noticis pirmais sekss.

Situāciju sarežģī fakts, ka Santu mājās no šova gaida draugs, par ko ir informēts arī bijušais cietumnieks Toretto. Viņš gan nebaidās no izskaidrošanās ar Santas draugu. "Dārgie skatītāji, jūs pietiekami skaisti redziet, kas šeit notiek.

Tas, kā mēs ar Santu skatāmies viens uz otru, manuprāt, ar to ir izteikts viss. Katrs vīrietis ir pats savas laimes kalējs, un ja viņš grib pakalt laimi kur citur - visas durvis ir vaļā, " publisku vēstījumu Santas puisim nodevis Toretto.

Kā licis nojaust Džokers, Santa uzmākusies arī viņam, taču Džokeru, atšķirībā no Toretto, atgrūžot tas, ka meitene jau ir aizņemta.







Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!