Ceturtdienas, 20. aprīļa, vakarā telekanāla "STV Pirmā!" attiecību šovā "Melu detektīvs" pie sarunu galda sēdīsies Ģirts un Anita, kuri ar melu detektora palīdzību vēlēsies atrisināt sasāpējušus jautājumus.

Iepazīstinot ar abu varoņu stāstu, šova veidotāji neslēpj – dzīve Anitu un Ģirtu ir ne pa jokam pārbaudījusi.

Anitu viņas iepriekšējais vīrs, ar kuru laulība vēl nemaz nav oficiāli šķirta, regulāri sitis, un no vardarbības cietuši arī bērni.

Arī Ģirta pagātne bijusi smaga – viņš vairākas reizes zaudējis pajumti virs galvas, būdams nepilngadīgs, kļuvis par tēvu, kā arī kādā kautiņā bez iepriekšēja nodoma nogalinājis cilvēku.

Pēc apcietinājumā aizvadītājiem gadiem vīrieša ticība mīlestībai bija zudusi, tomēr viņš sastapa Anitu – sieviete strādājusi pie tiem pašiem saimniekiem, kuri, neskatoties uz Ģirta kriminālo pagātni, deva darbu arī viņam.

Pāris vēl aizvien dzīvo pie saimniekiem, bet sapņo par kopīgu īpašumu – nelielu dzīvoklīti, bet šovā viņi piedalās, lai noskaidrotu, vai Anitu patiešām nesatrauc dzīvesbiedra sodāmība un sabiedrības attieksme, ar ko viņa saskaras ikdienā, kā arī rastu atbildes uz citiem sasāpējušiem jautājumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!