Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 6. novembra, vakarā beidzot noslēdzās līdz šim populārākās Kanāla 2 realitātes šova TV zvaigzne dalībnieces gaitas pēc slavas un panākumiem – bijusī striptīzdejotāja Kristīne (attēlā), kura neilgi pēc vēsts par grūtniecību visus pārsteidza, paziņojot, ka ir slima ar vēzi, nolēma doties mājup.

Vērīgākie TV zvaigznes skatītāji zina, ka neilgi pēc šova sākuma Kristīne paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās. Tad sekoja ilga svārstīšanās, vai mazuli paturēt, vai taisīt abortu, bet beigu beigās Kristīne nolēma atklāt, ka pirms pusgada viņai diagnosticēts dzemdes kakla vēzis un dzīvot atlicis vairs pāris gadus, kas likumsakarīgi liedz laist pasaulē mazuli.

Pēc bijušās striptīzdejotājas paziņojuma par smago slimību gaidītās līdzjūtības vietā viņa no kolēģiem saņēma asu kritiku un pārmetumus par melošanu. Pēc otrdienas izbalsošanas, kad skatītāji jau atkal izglāba Kristīni, lielākā daļa TV zvaigznes dalībnieku ar viņu gandrīz vispār vairs nesarunājās.

Ceturtdien tapa zināms, ka meitene ir uzrakstījusi iesniegumu šova administrācijai, kurā lūdz viņai pārtraukt dalību šovā, lai sakārtotu veselības problēmas, kā arī citas nebūšanas savā dzīvē, un jau ceturtdienas vakarā Kristīne šova telpās vairs nebija.

Pārējie dalībnieki par šādu notikumu pavērsienu bija atviegloti un gandarīti, bet vakara pārraidē dažus no viņiem gan nokaitināja Balstiņas mēģinājumi atkal un atkal diskutēt par smagi slimās grūtnieces jautājumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!