Foto: Publicitātes foto

TV zvaigznes simpātiskākā dalībniece Elīna Melnbārde (attēlā centrā) beidzot vēlas pievērsties nopietnākām lietām, tāpēc vairs neplāno piedalīties realitātes šovos. Taču fani un pielūdzēji viņu tik ātri neaizmirst – meitene turpina ik dienas saņem neskaitāmus uzmanības apliecinājumus.

"Atbalstītāji vēl joprojām katru mīļu brīdi izrāda savas simpātijas un izsaka savu pozitīvo viedokli par manu dalību šovā," DELFI Izklaidei skaidro Elīna. Viņa cenšas to uzņemt ar prieku, jo tieši atbalstītāji galu galā bija tie, kuru dēļ meitene centās sevi pierādīt. Taču pastiprinātā interese no pretējā dzimuma faniem sāk nogurdināt.

 "Pēc šova man ir ļoti daudz pielūdzēju. Savu uzmanību viņi cenšas pievērst sociālos tīklos, rakstot vēstules uz Facebook un Draugiem, kuros aktuālākie jautājumi ir: čau, kā iet un ko dari?" Atklāj Elīna.

Kad pienāk ziņojums no kārtējā puiša, šova zvaigzne zina, kādu atbildi sniegs, lai būtu skaidrs, ka satikt viņu neizdosies.

"Dažreiz, kad piekūstu saņemt vēstules ar sveicienu, es jau uzreiz atbildu: ja jautāsi, ko daru, tad atpūšos, un, ja jautāsi, kā iet, tad labi. Citreiz no tā tiešām piekūst, nav laika atbildēt visiem," savu "atšūšanas" metodi atklāj meitene.

Ik reizi, kad viņa ieiet sociālajos tīklos, meitene jau zina, ka priekšā būs daudz vēstuļu, uz kurām pat nevarēs atbildēt. Puišiem, kuri cer ar Elīnu šādā veidā iepazīties, simpātiskā meitene jau uzreiz var atbildēt - nesanāks.

"Uz randiņiem pielūdzējiem neesmu gājusi. Man nepatīk virtuālā iepazīšanās, tādēļ mani tas attur. Šobrīd neesmu attiecībās. Labprāt vēlētos, bet vēl tas skaistais brīdis nav pienācis," teic Elīna. 

Lai gan pēc šova piedāvājumus strādāt attiecīgajā sfērā meitene nav saņēmusi, viņa turpina iet uz savu sapni. Šobrīd Elīnas mērķis ir pabeigt studijas izklaides sfērā, kā arī iestāties "aktieros" un pilnveidot sevi.

"Beidzot, varu pateikt to, ka nevienā šovā vairs nepiedalīšos. Laiks ir paskrējis, jāsāk pievērsties nopietnām lietām," nākotnes plānus ieskicē Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!