Kanāla "STV Pirmā!" skatītāju novērtējumam šonedēļ tiks sniegts raidījuma "Ievas jaunās pārvērtības" speciālizlaidums, kurā kļūsim par lieciniekiem tam, kā sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā Inese jeb vienkārši Bumbulītis piepildīs vienu no saviem lielākajiem sapņiem – viņa kļūs par precētu sievu.

Trešdien, 30. maijā, plašākai sabiedrībai tiks rādīta pārvērtību raidījuma īpašā sērija, kurā Inese ar topošo vīru kāzu priekšvakarā dosies uz salonu, lai sapostos savai īpašajai dienai.

Ineses izredzētajam tiks nokrāsoti mati un sakopta bārda, savukārt pati topošā sieva uzmirdzēs kā krāšņa roze un iegūs ne tik kliedzošu matu krāsu, kā arī jaunu frizūru.

Friziermeistars Ineses matus atstās pusgarus, lai kāzu dienā viņa varētu izveidot elegantu frizūru. Tiesa, viņai arī tiks ieteikts pēc kāzām atkal atgriezties salonā, lai matus nogrieztu nedaudz īsākus un piešķirtu sasukai stilīgāku veidolu, kas jaunajai sievietei piestāvētu labāk.

Savukārt stiliste Inese Vecmane Inesi pārvērtīs teju līdz nepazīšanai, vienkāršo lauku sievieti sapošot elegantās un modīgās drēbēs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!