Foto: Instagram.co/marynova888/
Krievijā slavenā realitātes šova "Dom-2" dalībniece Marija Kohno pārsteigusi savus fotobloga "Instagram" fanus ar anoreksijas novārdzināta ķermeņa foto. Ar to viņa vēlējusies aiztaupīt smagas kļūdas citām meitenēm un parādīt piemēru, "kā nevajag darīt".

Marija Kohno kopš 2016. gada ziemas ir populārā TV šova dalībniece, un slava ļāvusi meitenei pulcēt vairāk nekā 67 tūkstošus sekotāju savam kontam vietnē "Instagram".

Nesen 27 gadus vecā TV daiļava pārsteigusi savus fanus ar biedējošu foto, kurā redzams Marijas izkāmējušais ķermenis. Blakus attēlam viņa pierakstījusi komentāru, kurš apstiprina, ka savulaik viņa cīnījusies ar anoreksiju. Pārdzīvojumi, ko radījušas nesaskaņas ar vīru, Mariju noveduši gan pie nervu darbības, gan ēšanas traucējumiem.

"Un par to, ka esmu tagad atguvusies un man ir sejas tūska – tāda cena ir jāmaksā. Neatkārtojiet manas kļūdas. Mīliet sevi, meitenes. Veči nav to nervu vērti," savas dzīves mācību viņa atklāj citām daiļā dzimuma pārstāvēm.

Šī foto uzņemšanas brīdī viņa esot svērusi 35 – 37 kilogramus.

Sekotāji sadalījušies divās frontēs. Kamēr vieni jūt līdzi šova dalībniecei un atbalsta viņas atlabšanu, citi uzskata, ka tas ir lēts triks, lai popularizētu savu foto blogu. Viedokļi dalās arī par sejas tūsku, kuru daudzi uzskatīja drīzāk par pārcenšanos ar skaistuma injekcijām.

Šova "Dom 2" mājaslapā vēstīts, ka Marija dzimusi Samarā un tūlīt pēc pilngadības sasniegšanas salaulājusies ar par sevi vecāku vīrieti. Kopā viņi nodzīvojuši astoņus gadus. Uz šovu viņa atnāca vēl esot sievas statusā, bet nu pāris nolēmis savās attiecībās paņemt pauzi.

Meitene jau labu laiku neesot bijusi apmierināta ar savu izskatu. Viņa piekopusi diētas un badošanos, kā arī vērsusies pie plastiskā ķirurga, lai uzlabotu sejas vaibstus.

Marijas Kohno "Intagram" kontā redzami gan jaunāki foto, kur viņa atguvusi normālu svaru, gan vecāki kadri ar nobadināto ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!