Foto: DELFI

Šovā TV zvaigzne nemanāmi uzplaucis divu dalībnieku mīlasstāsts. Lai gan Dzintara Neimaņa (attēlā) un Martas Grīsles attiecības sākumā daudzi uztvēra kā joku, izrādījies, ka viss ir nopietni, taču nu jau skatītājiem buču un maigošanās ekrānos ir par daudz.

"Nenācu uz šovu ar mērķi veidot attiecības un nezināju, ka Marta man tik ļoti iepatiksies. Man patīk viņas raksturs, izskats. Protams, kameru priekšā veidot attiecības ir grūti. Varbūt to kameru dēļ esam piesardzīgāki, viss veidojas lēnāk," DELFI Izklaidei savas izjūtas atklāj mīlnieks Neimanis.

Lai gan sākumā daudzi Martas un Neimaņa mīlu uzskatīja par mākslīgi uzpūstu intrigu skatītāju piesaistei, abi mīlnieki sarunā ar DELFI Izklaidi noliedz, ka kaut kas būtu iestudēts - attiecībās viss ir pa īstam.

Abi atzīst, ka reālajā dzīvē, iespējams, viens uz otru nemaz tā īsti nepaskatītos, un tieši šova vide palīdzējusi abiem rast kontaktu.

"Taču šis nav tas gadījums, kad šovā izveidojies pāris tāpēc, ka slēgtajās telpās mums trūktu mīļuma. Tas, kas starp mums ir, ir pa īstam," uzsver Neimanis.

Otrdienas, 28. oktobra, vakarā abi piedzīvoja emocionāli ļoti saspringtas stundas. Tā kā Neimanis bija viens no trim dalībniekiem, kuri atradās izbalsošanas krēslos, Martas sejā bija manāms pamatīgs satraukums par to, ka mīlas pāris tiks šķirts.

Apzinājušies, ka šķiršanās bijusi tik tuvu, jaunie mīlnieki metušies izrādīt viens otram uzmanību ar jaunu sparu, un tas sācis kaitināt šova skatītājus.

Sociālajos tīklos šova fani pauž niknumu par to, ka Marta jau palikusi Neimani zem tupeles un "piespiedusi" iepriekš neitrālo puisi sociālajos tīklos paust nosodošu viedokli par grūtnieces palikšanu šovā.

Šova skatītājus sāk kaitināt arī pārīša mīlas izpausmes. Skatītāji neapmierināti secina, ka zvaigžņu kaldināšanas vietā viņiem tiek rādīts Kristīnes grūtniecības šovs un Martas un Neimaņa mīcīšanās.





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!