Foto: Publicitātes foto

Kamēr par varoņu mīlas intrigām un bučošanos šova TV zvaigzne skatītājiem pagaidām atliek tikai sapņot, jaunie talanti vismaz sākuši plēsties. Viena no seksīgajām māsām - Marta Grīsle - sagājusi ragos ar izbijušo striptīza dejotāju Kristīni Trušinsku (abas attēlā).

Gaisotne starp Martu un Kristīni šovā pēdējās dienās ir ļoti nokaitēta. Marta bija cerējusi, ka Kristīni izbalsos, un nu neslēpj savu sašutumu par to, ka meitene tā vietā, lai šovā apgūtu jaunas zināšanas, turpina publiski analizēt savu izbijušo mīlas dzīvi, kā arī slēgtajās telpās neievēro higiēnu.

"Kā var sieviete 26 gados neievērot elementāru personīgo higiēnu? Cilvēki taču grib redzēt ekrānā smuku, sakoptu cilvēku, nevienam nepatīk netīrība un nevīžība," savu sāpi pārrunu laikā atklāj Marta, kura allaž priecē fanus ar svaigu izskatu, kamēr izbijusī striptīza meitene "staigā saplēstām zeķubiksēm".

Martu Kristīnē kaitināt sācis teju viss - tas, kā meitene skaita, cik kumosus katrs apēd no vakariņu galda, kā arī šova kolēģes nemitīgā gaušanās par neveiksmēm mīlas dzīvē.

Martas aizrādījums Kristīnei par to, ka, ja ar puisi nav labi, jāmet attiecības pie malas un jānodarbina sevi, piemēram, ar mācībām, Kristīni novedis līdz asarām.

"Kas man celibātā jādzīvo?" par Martas padomiem niknojas Kristīne. Viņa skaidro, ka katru dienu draugos saņemot vēstules no apmēram 200 iepazīties kāriem puišiem, taču tās jāignorē un jāpaliek uzticīgai puisim, kas viņai pat vēstuli uz šovu neatsūta.

Tas, ka Marta šovā saņem ziedus pat no anonīmiem pielūdzējiem, pavisam nokaitinājis Kristīni. Viņa nosaukusi Martu par čūsku, un nu vairs meitenes nekautrējas regulāri viena otru apveltīt ar skarbām piezīmēm.

"Man nepatīk, ka Marta par daudz šķobās un vaikstās," ar ārkārtīgi spēcīgu argumentu klajā nākusi Kristīne. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!