Foto: Publicitātes foto

Populārais LNT šovs Precamies!?! nav bijis veltīgs – tā laikā krietns pulciņš Latvijas iedzīvotāju atraduši savas otrās pusītes un nodibinājuši ģimenes. Kā atklāj šova vadītāja Binnija Ārberga (attēlā centrā), viņai zināmi vismaz trīs šovā izveidojušies pāri, kuri gatavojas kāzām vai jau mijuši gredzenus.

"Man Facebook un Draugos regulāri uzraksta šova bijušie dalībnieki, stāstot, cik kolosāli viņiem tagad iet. Viens pāris ir jau apprecējies, otrs plāno kāzas, bet trešie kāzas bija ieplānojuši šovasar, taču atcēla, jo ģimenē gaidāms bērniņš," sarunā ar DELFI Izklaidi pozitīvas ziņas atklāj Binnija.

Viņa atklāj, ka bērniņu gaida meitene, kura strādā veikalā, un puisis - apsargs. Pāris šova skatītājiem varētu būt palicis atmiņā ar to, ka meitene studijā atstāja varen spriganu iespaidu, bet puisis bija pavisam mierīgs. Kā jau tas dzīvē nereti notiek, arī šajā gadījumā pretpolu formula nostrādājusi izcili.

"Precēties gatavojas kāds pāris ap 35, bet uzticīgākie skatītāji noteikti atcerēsies pāri pēc 40, kuru starpā jau uzreiz radās klikšķis. Viņi ir apprecējušies," lieliskus jaunumus vēsta šova vadītāja.

Viņa atklāj vēl kādu interesantu niansi. "Pilnīgi noteikti ir pārīši, kuri šova laikā neizvēlējās viens otru, bet šie cilvēki uzsāka sarunu ārpus kadra, kad šovs jau bija beidzies, un tādā veidā izveidoja attiecības," stāsta Binnija.

Interesantākais, ka Precamies!?! kaislības vēl joprojām turpinās, lai gan jauni raidījumi jau labu laiku netiek filmēti. "Pirms aptuveni divām nedēļām man uz skaistumkopšanas salonu piezvanīja kāds kungs.

Viņš stādījās priekšā un atklāja, ka ļoti, ļoti grib atrast kādu sievieti, kura filmējās vienā no pirmajiem Precamies!?! raidījumiem. Viņš tik sirsnīgi un kolorīti noraksturoja šo sievieti, ka es atcerējos un iedevu viņam viņas kontaktus.

Nezinu, vai viņa par to būs priecīga," ar smaidu stāsta Binnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!