Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 30. oktobra, LNT šova Lauku sētas sērijā kašķu bija vairāk, nekā darbu. Arī allaž atturīgā saimnieka nervi vairs neturēja, un viņa komunikācija ar šova dalībniekiem izvērtās kliegšanā un savstarpēju apvainojumu bārstīšanā, bet uz izbalsošanu dusmīgais saimnieks pat neieradās.

Pēdējās sērijas sākumā Lauku sētas skatītāji varēja novērtēt dalībnieku uzbūvēto vareno trušu būdu. Diemžēl prieku par labo darbu sabojāja saimnieka bēda par to, ka kāds no dalībniekiem nozūmējis darbā sabojāto zāģi.

Izrādījās, ka pie vainas Didzis (attēlā pa kreisi). Saimnieks Zigurds Zaķis sprieda, ka ikvienam taču var gadīties darba laikā sabeigt instrumentu, un bija neizpratnē, kāpēc zāģis, tā vietā, lai paziņotu par likstu, kaut kur jānozūmē.

Didzi saimnieka bēda nemaz nesatrauca - viņš, laiski pozējot mājas durvīs, pūta un elsa, ka viņam jau pietiekot grūtību virtuves darbos.

Tālāk darbs ritēja pie bērnu rotaļu laukuma izveides, neiztiekot bez domstarpībām starp dalībniekiem un saimnieku. Dažas idejas saimnieks izbrāķēja kā bērniem nedrošas, kas rezultējās ar pamatīgu kašķi. Arī allaž mierīgais saimnieks beidzot aizsvilās un ieteica šovmeņiem vairāk darīt, mazāk "pļurkstēt".

Īpaši skaļš konflikts saimniekam izcēlās ar Didzi - saimnieks pauda neapmierinātību par puiša divkosīgo dabu un secināja, ka Didzis kā darbu vadītājs ir "pilnīgi un galīgi garām". Pie pusdienu galda Didzim ar Anitu izcēlās kašķis par noslēptām Gotiņu konfektēm, kā rezultātā nabaga Anita izplūda asarās.

Anita bija spiesa secināt, ka Didzis vēl ir jauns un dumjš, tāpēc "lēkā kā gailēns" un taisa kašķi no nekā.

Ēdiena kašķi turpinājās, kad izrādījās, ka Didzis pārsālījis zupu. Andis nosauca Didzi par sliktāko pavāru, kāds dzīvē redzēts. Uz Anitas argumentiem, ka sabojātas vakariņas, Didzis vien atbildēja, lai sieviete "aiztaisa muti".

Par nedēļas labāko tika atzīts Andis, bet sliņķa tituls trešo nedēļu pēc kārtas tika Sarmītei. Iekšējā balsojumā vienādi tika nobalsots pret Didzi un Anitu. Anitai un Didzim nācās cīnīties pupiņu šķirošanā, kurā uzvarēja Anita. Izšķirošā cīņā notika podu dauzīšana, un tās rezultātā šovu pameta Sarmīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!