Foto: F64

Aktieris Harijs Spanovskis (attēlā), kurš lielai daļai tautas vienmēr paliks atmiņā kā leģendāro Hameleonu rotaļu ierunātājs, atklāj, ka pats no seriāliem vislabprātāk skatās krievu ražojumus, jo lielu uzmanību pievērš kvalitātei.

"Es pēdējā laikā seriālus īpaši neskatos, jo man tam vienkārši nav laika. Taču vispār esmu iecienījies krievu seriālus. Man ļoti patika seriāls Likvidācija, Miškas Japončika dzīve un piedzīvojumi, bet tagad vakaros labprāt paskatos Nevajadzīgo cilvēku salu," savus iecienītos seriālus sarunā DELFI Izklaide uzskaita Spanovskis.

Viņš skaidro, ka krievu seriālos viņu piesaista profesionālais aktieru sniegums un kvalitāte, kas ļoti atšķiras no pašmāju ražojumiem.

"Latviešu seriāli uz šī fona izskatās trūcīgi, nabadzīgi un pēdējo elpu velkoši. Dažreiz pilnīgi žēl skatīties tos mūsu seriālus. Es neko nesaku par aktieru sniegumu, bet visādā citādā ziņā - mums vēl ir daudz, uz ko tiekties un kur augt," latviešu un krievu ražojumus salīdzina aktieris.

Lielai daļai seriālu mīļotāju Spanovskis paliks atmiņā kā izteiksmīgais Hameleonu rotaļu ierunātājs. "Tas seriāls nomira dabīgā nāvē arī ārzemēs apmēram tajā pašā laikā, kad pazuda no mūsu ekrāniem. Hameleonu rotaļu vairs nav," neticami ilgi dzīvojošā ekrāna stāsta galu atklāj seriāla ierunātājs.

Redakcijas piezīme. Seriāls Hameleonu rotaļas (The Bold and the Beautiful) tiek demonstrēts kopš 1987. gada un tiek demonstrēts vēljoprojām. Šobrīd ir sākusies seriāla 26. sezona, un šī gada 2. janvārī tikanodemonstrēta jau 6229. sērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!