Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 24. septembra, vakarā TV3 ēterā izskanēja šova "X Faktors" ceturtais raidījums, kas nozīmē - atlases ir noslēgušās un tālāk jau izvēlētos dalībniekus gaidīs nākamais izaicinājums.

Arī pēdējā atlasē kaislības sita augstu vilni un uz skatuves kāpa virkne spilgtu izpildītāju, no kuriem daļa skarbajai žūrijai pierādīja savu talantu un ieguva tiesības piedalīties nākamajā kārtā, bet citi saņēma atraidījumu.

Starp spilgtākajiem dalībniekiem jāmin šarmantā Olga, kura dzimusi Moldovā, bet jau 12 gadus dzīvo Liepājā, 30 gadus vecā Dana, kura ar savu roķīgo dziedājumu piecēla kājās žūrijas puišus, piecu bērnu māte Margarita no Rēzeknes, Alise, kuras mamma ir latviete, bet tēvs – japānis –, puisis ar Japānu sirdī Vladislavs un citi atmiņā paliekoši priekšnesumi.

Līdz ar ceturtā atlašu raidījuma noslēgumu "X Faktors" iesoļo nākamajā kārtā, kas saucas krēslu izaicinājumi. Skatītāju vērtēšanai tiks nodoti divi krēslu izaicinājumu raidījumi, kuriem atlasīti labākie dalībnieki, ko žūrija sastapusi atlašu raidījumos.

Pirmā krēslu izaicinājuma raidījuma laikā žūrijas pārstāvis izvilks savu kategoriju: 16-25 gadi, 25+ vai vokālās grupas, lai atlasītu savu četrinieku, kas tālāks startēs fināla sērijās. Kopumā krēslu izaicinājumu raidījumos piedalīsies 45 pretendenti, bet fināla sērijās iekļūs tikai 12.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!