Foto: DELFI/Publicitātes foto
Jau pavisam drīz skatītāju vērtējumam tiks nodots viens no rudens visvairāk gaidītajiem šoviem "Lauku sēta", kas ierasti televizoru ekrānos liks iemirdzēties krietnam pulciņam jaunu zvaigžņu.

Viens no jaunās sezonas dalībniekiem gan vērīgākiem pašmāju šovu skatītājiem jau ir pazīstams – 26 gadus vecais Jānis Paass savulaik mēģināja iekarot saimniekšova daiļaviņas Magones Burkas sirdi.

Pirms četriem gadiem Jānis bija to piecu brašo precinieku pulciņā, kuri devās uz tikšanos ar saimnieci Magoni, bet diemžēl Jānim nepaveicās – tieši viņu Magone neizvēlējās.

Tas gan jaunekli nav salauzis, un viņš nolēmis atgriezties sūrajā šovbiznesa pasaulē, šoreiz izmēģinot spēkus "Lauku sētā". Kā teikts šova veidotāju sagatavotajā informācijā, Jānis savu dzīvi saistījis ar modes industriju un strādā gan kā stilists, gan kā modelis.

To, kā modīgajam puisim un pārējiem šova dalībniekiem veiksies "Lauku sētā", uzzināsim pavisam drīz – pirmais "Lauku sētas" jaunās sezonas raidījums TV ekrānos būs redzams ceturtdienas, 21. septembra, vakarā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!