Foto: Publicitātes foto
Tieši pirms Līgo vakara, 22. jūnijā, TV3 debitējis sen gaidītais attiecību šovs "Netīrās dejas". Tas, ka mīlas spēle kļūs par vasaras galveno sarunu tematu, bija skaidrs no pirmajiem kadriem, jo meitenes nedomā gaidīt – puiši jau iepazīstoties saņēma pikantus piedāvājumus un draiskas bučas.

Noteikumi piedāvā mīlu iemainīt pret eiro žūksni

Foto: DELFI
Spēles sākumā skatītāji tika iepazīstināti ar "Netīro deju" noteikumiem, un tie nudien nav tik vienkārši kā, piemēram, saimniekšovā.

Pie trim brīviem dejotājiem dzīvo pa piecām drostaliņām, kuras gatavas likt lietā visus ieročus, tostarp, deju, lai savaldzinātu puisi. Taču ne visu nodomi ir tīri.

Kamēr daļa cer uz lielo mīlestību, spēles noteikumi paredz arī otro iespēju. Proti, ja puisis izvēlas meiteni un finālā abu kopīgo deju žūrija novērtē visaugstāk, meitene partnera mīlestības vietā drīkst izvēlēties 5000 eiro.

Profesionāla žūrija notikumiem Talsos, Siguldā un Druskininkos pieslēgsies arī pašas spēles laikā, taču tikai pašu potenciālo mīlnieku ziņā būs izlemt – ieklausīties viņu viedokļos vai ne.

Kima meitenes, gaidot puisi, pašas saiet ragos

Foto: Publicitātes foto
Siguldā ar savām potenciālajām līgavām kopā dzīvos Kims. Viesnīcā, kur risināsies darbība, pirmās ieradās meitenes, un, dalot numuriņus, kur apmesties, jau radās pirmie strīdi.

Divvietīgā istabiņā jau bija ievākusies trakulīgā medmāsiņa Anda (attēlā), taču ieradās divas konkurentes, studentes Evelīna un Karīna, kuras ceļā bija sapazinušās, un paziņoja, ka vēlas dzīvot kopā, tāpēc Andai jāpārvācas uz trīsvietīgo istabu, kur vēl ir brīva gulta.

Šerpā medmāsiņa nepiekrita šādam risinājumam, un sākās pirmā ecēšanās, kā rezultātā abas draudzenītes bija spiestas vien ar visām mantiņām soļot tālāk.

Evelīna un Karīna devās uz trīsvietīgo numuriņu, kur jau mitinājās divas daiļavas, mēģinot vienu pārliecināt pārvākties pie Andas, taču arī te bija tā pati situācija – konkurentes atteicās paklausīt.

Abas draudzenes devās atpakaļ pie Andas, kur turpināja dīkt, lai meitene ļauj viņām dzīvot kopā. Anda beigās piekāpās un pārvācās, aizkadrā gan nosmejot, ka situācija bijusi visai absurda, jo ne jau draudzēties meičas te ieradušās, bet par puiša sirdi cīnīties.

Ieradusies trīsvietīgajā numuriņā, dullā medmāsiņa metās organizēt avantūru – meiteņu vakaru ar šampanieti, kurā nosvinēt iepazīšanos. Rezultātā tapa jestra ballīte baseinā, kas skatītājiem deva iespēju aplūkot daiļavas peldkostīmos.

Novērtē! Nopietnā sapņu prinča Kima potenciālās līgavas

Robertu jau pirmajās minūtēs vilina gultiņā

Foto: Publicitātes foto
Roberts ar savām piecām daiļavām dzīvo ārpus Latvijas – Lietuvas kūrortpilsētā Druskininkos. Te šovs sākās ne tā, kā iecerēts, jo viena no meitenēm, Anete no Varakļāniem (attēlā), izlēma pārsteigt puisi, ierodoties viesnīcā agrāk.

Meitene noskaidroja, kurā numuriņā Roberts apmeties, un devās zēnu sagaidīt. Secinājusi, ka Roberts ir dušā, Anete seksīgi iekārtojās viņa gultā. Kad pārsteigtais Roberts puskails iznāca no dušas, pavedināt gatavā Anete pati bija ne mazāk šokēta – puisis esot ļoti jauniņš.

Puisis atzinās, ka pikantajā situācijā jūtas neērti un aicināja Aneti doties prom un labāk atnākt vēlāk. Daiļaviņa gan neapmulsa un pirms prom iešanas dāvāja Robertam bučiņu.

Novērtē! Lauku puiša Roberta daiļaviņas

Aināram iepazīstoties atrāda bikšeles un sola draisku nakti

Foto: Publicitātes foto
Talsu pusē dāmas ciemos uzņēma Ainārs, kurš pats neslēpa, ka ir donžuāns, kam nepatīk cacas un meitenes ar sliktiem ieradumiem.

Pirmā Aināru satika Annija, pēc tikšanās uzreiz atzīstoties, ka viņai vēderā esot "taureņi" un puisis patiešām iepaticies. Meitene dāvāja puisim pašas tamborētu eņģelīti un piedāvāja "uzlidot īstos augstumos". Ainārs gan savā vērtējumā bija skarbs – viņš uzreiz secināja, ka Annija ir pārāk klusa, tāpēc visdrīzāk pirmā brauks mājās.

Otra pie donžuāna ieradās tukumniece Marika. Meitene puisim dāvāja pašceptu kūku un solīja "lutināt caur vēderu". Te izveidojās otra situācija – Aināram meitene iepatikās, bet Marika lielu sajūsmu uzreiz neizrādīja.

Trešā dejotāju iepazina topošā fitnesa trenere Laura. Meiča Aināram dāvāja kaktusu, kas simbolizējot viņu pašu.

Iepazīstot ceturto meiteni, simpātisko tumšmati Kati, Aināru gaidīja pārsteigums – abi jau bija pazīstami, jo kopā dejojuši. Arī Kate ir salsas pasniedzēja tāpat kā Ainārs. Lai arī Kate atzina, ka Ainārs nav viņas tips, meitene nosprieda, ka vērts mēģināt pārkāpt savām robežām un izmēģināt laimi.

Pēdējā Aināru pārsteidza Evelīna (attēlā) – 23 gadus veca skaistulīte, kura jūtoties nobriedušāka par saviem gadiem un kurai nepatīk puņķutapas. Meitene puisi pārsteidza ar visnotaļ nepiedienīgu piedāvājumu.

Pašpārliecinātā draiskule koķeti izstāstīja pasaku par Šeherezādi un piebilda, ka viņai šis tas vēl esot padomā īpašai naktij. Ainārs bija sajūsmā un uzreiz atzina, ka Evelīna esot visseksīgākā.

Lai iepazītu savas skaistules vairāk, Ainārs visas kārtīgi izdancināja. Dejas laikā zibēt zibēja stringi un daiļavu kārdinošie labumi – katra centās izrādīties, kā nu māk. Meitenes aizkadrā nosprieda, ka vissīvākā cīņa varētu izvērsties starp Kati un Evelīnu.

Sērijas izskaņā Aināram bija jau jāsūta mājās viena no meitenēm, taču puisis paziņoja, ka to vēl nespēj un izvēli izdarīs no rīta. Līdz ar to neviena netika izbalsota, taču meitenes palika, kaļot katra savus slepenos plānus karstai naktij ar puisi, lai iekristu Aināra sirsniņā vairāk.

Kā atklāj ieskats nākamajā sērijā, lai saglabātu vietu šovā, meičas pirmajā vakarā jau liks lietā smago artilēriju, ļaujoties skūpstiem ar nupat iepazīto princi un pat izģērbjoties kaislīgām mīlas rotaļām.

Novērtē! Donžuāna Aināra kaislīgās valdzinātājas
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!