Foto: DELFI

Pirmdienas, 17. septembra, vakarā TV3 tika atklāta šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunā sezonā. Pirmajā sērijā sapulcētos populāru TV šovu uzvarētājus pamatīgi pārsteidza treneris Māris Šveiduks (attēlā), ceļot galdā no proteīnu pulverīša gatavotus gardumus.

Šova jaunās sezonas atklāšanā pie vakariņu galda tikās pieci populāri cilvēki, kurus visus vieno fakts, ka tie reiz uzvarējuši kādā televīzijas šovā. Viesus uzņēma sporta treneris Māris Šveiduks, kurš savulaik uzvarējis izdzīvošanas šovā Robinsoni, bet ciemos nāca šova Dejo nost! uzvarētāja Sarmīte Prule, Okartes skatuves laureāte Anete Volmane, Dejo ar zvaigzni otrās sezonas labākā dalībniece Viola Abramova un Koru karu spīdeklis Atis Auzāns.

Lai citi šovmeņi varētu izjust viņa pārdzīvojumus Robinsonos, Šveiduks bija parūpējies par atbilstošām sportiskām aktivitātēm, un arī mielasts bija pieskaņots šova tematikai - galdā tika celti labumi, pēc kuriem viņš visvairāk ilgojies, dzīvojot uz salas.

Uzzinot, ka galdā tiks celti kārumi, kas gatavoti no sportistu iecienītajiem proteīnu pulverīšiem ar dažādām garšām, viesi neslēpa mulsumu un šoku, atzīstoties, ka tāpat kā liela daļa tautas ir nedaudz aizspriedumaini pret šādu "ēdienu".

Sportista no pulverīšiem pagatavotās uzkodas lika mainīt domas par proteīnu pulverīšiem pat visskeptiskāk noskaņotajiem ēdājiem - šova dalībnieki atzinās, ka tie garšojot pārsteidzoši labi un izteica vēlmi arī paši ieviest šādus labumus savā ikdienas ēdienkartē.

Tālākā nedēļas plānā ir viesošanās pie pārējiem četriem šovu uzvarētājiem, kuriem kulinārajās prasmēs būs jāmēģina pārspēt Šveiduku. Viņš jau pirmajā raidījumā uzstādījis visai augstu latiņu, par vakariņām saņemot no viesiem divus devītniekus, astotnieku un augstāko atzīmi - desmit no Auzāna.

Šovs Gandrīz ideālas vakariņas turpmāk būs skatāms ik darba dienas vakaru 18.00 TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!