Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 12. septembra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta tievēšanas šova "Īstie veči" otrā sērija, kurā varēja sekot līdzi piecu brašu kungu cīņai pašiem ar sevi un liekajiem kilogramiem.

Atklāšanas raidījumā piecnieks tika iemūžināts pikantā fotosesijā, pēc kuras tika sagrautas vīru ilūzijas par savu fizisko formu – ne visiem bija patīkami skatīties uz sevi no malas. Šonedēļ kungi beidzot uzsāka cīņu ar tauciņiem.

Tikšanās ar treneri un nogurdinošie pietupieni

Foto: Publicitātes foto

Visiem šova dalībniekiem – Jānim, Madaram, Uldim, Aivim un Raimondam – tika veiktas veselības pārbaudes. Mediķu secinājums bija pozitīvs – vīriem tika atļauts uzsākt treniņus un fiziskās aktivitātes.

Tālāk šova dalībnieki devās uz sporta zāli, kur viņi tika iepazīstināti ar treneri Artūru Lucu. Viņš "īstajiem večiem" deva dažādus gudrus padomus, kā pareizi uzsākt sportot, lai netiktu nodarīts ļaunums veselībai.

Foto: Publicitātes foto
Vispirms piecnieks iesildījās, un tas notika dažādu jociņu un smieklu pavadībā, taču vēlāk kungu noskaņojums vairs nebija tik jautrs. Viņiem trenera uzraudzībā nācās pamatīgi pasvīsts.

Vīri cilāja svaru stieni un hanteles, taisīja pietupienus, izmēģināja spēkus uz trenažieriem un veica citas aktivitātes.

Šova vecākais dalībnieks Jānis Mednis atzina, ka viņam vislielākās grūtības sagādājuši tieši pietupieni – liekais svars ļoti apgrūtinājis šī vingrojuma izpildi.

Arī citi atzina, ka no malas pietupienu veikšana izskatās pagalam vienkārša, taču, ja tas tiek darīts pareizi, kā treneris mācījis, vingrojums prasa lielu spēku un piepūli.

Treneris Artūrs pēc kopā pavadītā laika paziņoja, ka katram šova dalībniekam tiks izveidos individuāls treniņu plāns, kā arī sastādīta ēdienkarte.

Velo treniņi un mocības pie 'vella mātes'

Foto: Publicitātes foto

Raidījuma turpinājumā brašie kungi riteņbraukšanas trenera Gunāra Kanberga pavadībā sēdās uz velosipēdiem un devās izbraucienā. Šis pārbaudījums pamatīgi nokausēja šova dalībniekus.

Foto: Publicitātes foto
Tad vīriem tika veikts bioloģiskā vecuma tests. Kamēr tika gaidītas atbildes, "īstie veči" devās ieturēties. Viņiem līdzi sekoja slēptā kamera, un šova dalībnieki nelika vilties – visi izvēlējās veselīgu maltīti.

Tiesa, vīna veikaliņam gan kungi nespēja paiet garā, un šova dalībnieki ļāvās kārdinājumam pie pusdienām klāt iemalkot šo dievišķo dziru.

Savukārt raidījuma vadītājs Armands Simsons šova dalībniekiem paziņoja nelāgus jaunumus – visiem bioloģiskā vecuma testā ķermeņa vecums liekā svara un aptaukošanās dēļ bija uzrādījies lielāks nekā patiesai vecums.

Tā, piemēram, testā uzrādījās, ka 33 gadus vecā Raimonda ķermeņa un veselības stāvoklis atbilst 38 gadu vecumam.

Visgrūtākais brašajiem vīriem izrādījās treniņš ar TRX piekares sistēmām. Lai gan sporta zālē šova dalībnieki ieradās smaidīgi, vīri pēc fiziskajām aktivitātēm bija pārguruši un aizelsušies. Savukārt trenere Alīna tika nodēvēta par "vella māti".

Foto: Publicitātes foto
Raidījuma noslēgumā vīri atkal kāpa uz riteņiem un sacentās īstos mačos – viņu pretinieki bija vairāki jaunekļi uz BMX velosipēdiem. Kungiem gāja smagi, taču visi pauda apņēmību nepadoties un turpināt iesākto – trenēties un sportot, lai atbrīvotos no liekajiem kilogramiem un iegūtu lielāku izturību.
Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!