Foto: Publicitātes foto
Lai gan pasaules pieredzē nav daudz veiksmīgu piemēru ar savulaik populāru seriālu "atdzīvināšanu", latviešu skatītājiem būs iespējams novērtēt, kā tas izdevies pašu mājās – pēc vairāk nekā 10 gadu pauzes tapis seriāla "Saldais pārītis" turpinājums.

Filipa un Simonas lomās atkal iejutušies aktieri Artūrs Skrastiņš un Sandra Kļaviņa, taču viņu atveidotie varoņi piedzīvojuši lielas izmaiņas – viņi ir tikuši pie bērniem.

Filips juniors tikko sasniedzis tīņa vecumu, bet pastarīte Hanna iet bērnudārzā. Simona pēdējos gadus veltījusi bērnu audzināšanai, tāpēc tagad nolēmusi atgriezties profesionālajā dzīvē. Tiesa, ar darba atrašanu gan neveicas tik labi, kā bija cerēts, un nu viņa apsver iespēju pievērsties studijām. Savukārt Filips savā profesijā ir audzis un vada multimediju reklāmas kompāniju.

Seriāla "Saldais pārītis. Ir bērni" veidošana nodota Video studijas "Tantuki Production" un režisora Jurģa Tūbeļa rokās, kurš līdzdarbojies vairāku pašmāju seriālu un raidījumu tapšanā. Vaicāts par galvenajiem izaicinājumiem komēdijseriāla tapšanas procesā, Jurģis neslēpj, ka būtiski ir neieslīgt rutīnā un nezaudēt spēju priecāties, kā arī spēt smieties par vienu un to pašu joku desmitiem reižu.

"Skatītājs ir priviliģēts redzēt katru epizodi vienu un pašu pirmo reizi, bet seriāla veidotājiem, scenāristiem, aktieriem un visai filmēšanas grupai viens un tas pats joks reizēm jālasa un jāatkārto atkal un atkal. Tad nu galvenais ir nezaudēt sajūtu, kad smieklīgais kļūst vēl smieklīgāks, un nepārkāpt to robežu, kad banālais kļūst bezgaumīgs vai vienkāršais – prasts," atzīst Jurģis.

Seriālu "Saldais pārītis. Ir bērni" būs iespējams skatīties kanālā "360TV", kur tas pirmizrādi piedzīvo sestdien, 10. martā, un lietotnē "Shortcut", kur to varēs noskatīties jau no 5. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!