Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 29. novembra, vakarā TV3 noslēdzās rudens muzikālais šovs Izklausies redzēts. Lai gan dalībnieki tika apgalvoti teju visās iespējamās nominācijās, izpalika balva kādā nominācijā, kuras dēļ ik svētdienas pie ekrāniem pulcējās bariem kārumnieku. DELFI Izklaide piedāvā atskatīties uz to, ko šova veidotāji aizraujošā fināla steigā aizmirsa novērtēt – pikantākajiem dalībnieku tērpiem.

Antra Stafecka kā Pink

Tas, ko šova pusfinālā paveica Antra Stafecka, šķiet, pārliecināja jebkuru kritiķi. Dziedātāja, atveidojot Pink, ne tikai pārsteidza ar lielisku vokālu un pikantu tērpu, bet arī bija iestudējusi akrobātisku numuru, karājoties gaisā iekārtā tīklā.

Mākslinieces augums bija tik knapi piesegts ar melnu vešiņu, ka vīrieši jau aizturēja elpu, cerot, ka akrobātisko kustību karstumā nokritīs kāda lencīte un atklāsies kāds pavisam rosinošs miesas pleķītis. Tas nenotika - Antrai viss izdevās izcili perfekti. Viņas Pink jau neoficiāli kronēts par šova visu laiku jutekliskāko iestudējumu.

Elza Rozentāle kā Šēra

Sestajā raidījumā visus pārsteidza Elza. Meitene, kura līdz šim bija atveidojusi vecās latviešu estrādes leģendas, beidzot parādīja savu pikanto pusi un atveidoja Šēru.

Šim nolūkam viņa bija apģērbusies caurspīdīgā triko ar melnu ielaidumu vien biksīšu daļā. Elzas kājās bija supergari ādas apavi, bet seju rotāja izteiksmīgs grims. Visam papildus vēl klāt lielisks dziedājums, un Elza pelnīti tika pie uzvaras.

Ieva Pļavniece kā Lady Gaga

Šova atklāšanas raidījumā visus pārsteidza Ievas Pļavnieces numurs. Aktrise iejutās skandalozās Lady Gaga tēlā un bija izvēlējusies apspīlētu melna lateksa kostīmu. Kostīms bija aiztaisīts vien līdz pusei, atklājot skatītāju acīm Ievas krūšturi. Pēc Ievas numura šova žūrijas vīriešu kārtas dalībnieki atzinās, ka jūtas visai samulsuši.

Annija Putniņa kā Bejonsa Noulza

Astotajā šovā simpātiskā Annija Putniņa pārvērtās par pasaules megazvaigzni Bejonsu Noulzu. Latviešu zeltene bija uzvilkusi dibenu izceļošu triko, un dejas laikā pat izģērbās vēl vairāk. Diemžēl žūrija atzina, ka ar reālo Bejonsu līdzība esot visai attāla, taču tas nenorāda, ka Annija uz skatuves būtu mazāk pavedinoša par pasaules zvaigzni.

Atis Zviedris kā Fredijs Merkūrijs

Kurš teicis, ka pikanti šovi piestāv tikai sievietēm? Arī vīriešu kārtas dalībnieks Atis Zviedris lika pie ekrāniem sēdošajām dāmām laimē noelsties, kad pusfinālā atveidoja Frediju Merkūriju.

Puiša sākotnēji humoristiskais šovs pārvērtās jutekliskā izrādē, kad Atis atkailināja savu ķermeņa augšdaļu, paliekot iespīlēts vien ādas biksēs. Vēl klāt ūsas un spalvains pleķis uz krūtīm - skaidrs, ka šis Ata numurs kļūs par īpaši pieprasītu, mūziķim uzstājoties dāmu auditorijas priekšā.

Ieva Pļavniece kā Fērgija

Ievu Pļavnieci varētu kronēt par Izklausies redzēts seksuālāko dalībnieci, jo viņa iesāka un pabeidza šovu ar īpaši jutekliskiem numuriem. Fināla šovā Ieva bija Fērgija, un, kā atzina žūrijas vīriešu kārtas pārstāvji, šo tērpu varētu kronēt par šova Izklausies redzēts visu laiku labāko kostīmu.

Ievai par nelaimi, šoreiz balsoja skatītāji. Ja viss būtu atkarīgs no žūrijas, iespējams, uzvaras laurus plūktu tieši viņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!