Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas spīdekļu Magones Burkas un Venta Vītola (attēlā) strīds par tiesībām uz it kā šova laikā ieņemto Raimondu Saulgaiti Burku nonācis strupceļā. Ventis pauž gatavību beidzot veikt DNS analīzes, taču Magone esot atteikusies maksāt.

Strīda karstumā Ventis atkal vērsies pie DELFI Izklaides, atklājot, ka Magones stāsti par pretimnākšanu Ventim esot tukšas runas. "Tak lai parāda tos neskaitāmos piedāvājumus no savas puses, bet tā, lai netiktu izņemts no vidus ārā tas, ko es viņai atbildu. Gribas jau redzēt," teic Ventis.

Viņš spriež, ka Magone uzstādot viņam tādus noteikumus, kas esot pretrunā ar tiesas spriedumu. Ventis var pastāstīt, ka paudis gatavību maksāt alimentus, ja tiks veiktas DNS analīzes, kas apstiprinātu, ka Raimonds Saulgaitis tiešām ir viņa dēls.

Magone uz to esot atbildējusi ar izsmējīgu frāzi: "Tad, kad segsi man 100% visus izdevumus, kas ar to radīsies."

Ventis sācis protestēt, sakot, ka viņam nav jāapmaksā Magonei ceļš no Lielbritānijas uz Latviju, lai varētu veikt analīzes. Vīrietis pārjautājis, vai Magone brauks, un piedāvājis lietu nokārtot jau tuvākajā sestdienā.

"Jo ātrāk, jo labāk," uzsvēris guļbūvju celtnieks. Taču Magone, tā vietā, lai paziņotu, ka jau nopirkusi biļeti un dodas uz Latviju beidzot sakārtot lietas, esot atbildējusi vien ar smaidiņu un mīklainu frāzi: "Prasi un taisi to DNS, kas tev liedz to, ko?"

Ventis turpinājis jautāt, kad tad Magone gatava atbraukt uz Latviju, lai uztaisītu analīzes, bet skaidru atbildi tā arī neesot saņēmis.

"Un tas tā griežas uz riņķi. Man ir diktām daudz epastu no viņas, kas pierāda viņas liekulību un melus," skumji secina vīrietis.

Starp citu, Ventis pēc šīs informācijas sniegšanas izdzēsis savus profilus no sociālajiem tīkliem. Kā iepriekš DELFI Izklaidei norādījis šova dalībnieks, virtuālajā vidē viņam sāk palikt grūti, jo ik pa brīdim uzradusies kāda dāmīte, kura vēlējusies pamācīt vīrieti, kā labāk dzīvot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!