Foto: Publicitātes foto

Septembra sākumā televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodota iemīļotā šova Lauku sēta trešā sezona, un līdz ar tā sākšanos TV ekrānos atgriezīsies arī savulaik mīklaini pazudušais atraktīvais un jautrais Aleksandrs Riekstiņš (attēlā).

Vērīgākie televīzijas skatītāji atceras, ka Riekstiņš plašāku atpazīstamību iekaroja šova pirmās sezonas laikā, kad viņš kopā ar citiem avantūristiem cīnījās par traktoru, bet otrajā sezonā Lauku sētas veidotāji bija uzticējuši viņam šova vadīšanu.

Atraktīvais un enerģiskais vīrietis nelika vilties - viņš bučojās ar dalībniecēm, dziedāja, dejoja, trinkšķināja ģitāru, kopā ar dalībniekiem puskails metās ūdenī un citādi izklaidēja gan skatītājus, gan šova galvenās balvas kārotājus.

Tiesa, kamēr televīzijas skatītāji 2012. gada rudenī baudīja vasarā safilmēto šovu, tapa zināms, ka Riekstiņš mistiski pazudis - pēc pirmās sērijas noskatīšanās viņš klusi un noslēpumaini bija pametis valsti, bet to, kāpēc un kurp viņš devies, tā arī neizdevās noskaidrot.

"Kļūt par šova vadītāju bija viņa lielākais dzīves mērķis un sapnis. Viņš to godam izdarīja, par ko var pārliecināties arī skatītāji, bet šova radīto publicitāti viņš izmantot negribēja. Acīmredzot Riekstiņš vēlējās pierādīt pats sev, ka var to izdarīt. Tagad viņš ir to sasniedzis un nolēmis pāršķirt jaunu lapu," tolaik skaidroja šova režisors Mizišs.

Viņš neslēpa, ka Riekstiņa pazušana bijis negaidīts pavērsies, jo šķitis, ka vīrietis varētu turpināt veiksmīgu darbību televīzijā.

"Bet viņš ir nolēmis sākt visu no nulles un saraut attiecības ar visu, kas viņam šeit bijis. Katram dzīve sagrozās tā, ka rodas vēlēšanās sākt visu no jauna, un šajā gadījumā jātur īkšķi, lai viņam viss izdodas pozitīvi," atzina režisors.

Tagad Aleksandrs atgriezies dzimtenē un pieņēmis izaicinājumu atkal vadīt Lauku sētu - kā liecina attēli no jaunās sezonas filmēšanas, Riekstiņš nav zaudējis savu lielisko fizisko formu un visticamāk arī Lauku sētas trešajā sezonā priecēs ar savu lustīgo dabu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!