Foto: DELFI

Pirmā grūtniece Latvijas slēgto realitātes šovu vēsturē Kristīne Trušinska (attēlā), kura tikai šova telpās uzzināja, ka ir stāvoklī, izlēmusi gan paturēt bērniņu, gan palikt šovā. Lai gan bioloģiskais bērna tēvs pēc paziņojuma par bērnu gļēvi meties bēgt, Kristīne nenokar galvu un aicina puišus, kuri vēlas bērnu un ģimeni, dot viņai ziņu.

"Es paturēšu bērniņu. Un nē - šovu es nepametīšu, lai gan kolēģi to vēlas jau no paša sākuma, jo redz manī spēcīgu konkurenti. Paziņojums par grūtniecību viņiem ir jauns iemesls, lai mani izspiestu mani no šova, bet es pati uzskatu, ka man šobrīd nav iemesla doties prom.

Es jūtos labi; par laimi, nekādus nelabumus neizjūtu un turpinu piedalīties visās nodarbībās, izņemot aerobiku. Protams, ja kas mainīsies manā veselībā un pašsajūtā, domāšu, kā rīkoties, bet pagaidām jūtos lieliski," sarunā ar DELFI Izklaidi savu lēmumu atklāj Kristīne.

Meitenei šī nedēļa bija emocionālu pārdzīvojumu pilna - viņa ne tikai uzzināja par savu neplānoto grūtniecību, bet arī izšķīrās no ārpusē palikušā puiša, kurš, izdzirdot, ka kļūs par tēvu, atteicās uzņemties atbildību un metās bēgt. Taču pozitīvā Kristīne nav sabrukusi - viņa ir atvērta jaunām attiecībām.

"Es tagad esmu brīva meitene un ceru, ka mani uzrunās kāds jauks puisis. Gribu aicināt vīriešus nebaidīties sūtīt man ziedus un rakstīt vēstules, jo es esmu gatava attiecībām un vēlos, lai bērniņam būtu pilna ģimene - mamma un tētis," pie Latvijas puišiem vēršas topošā mamma.

Viņa uzsver, ka bijušais puisis esot nepārprotami licis saprast to, ka viņš visiem līdzekļiem centīsies izvairīties no jebkādas atbildības par bērnu, tāpēc potenciālajiem jaunajiem tēviem nav jāuztraucas - ja attiecības izdosies, tikai un vienīgi jauno draugu bērniņš sauks par tēti.

Allaž pozitīvi noskaņoto Kristīni grūtniecība nav apstādinājusi nevienā sfērā. Viņa cer ne tikai tuvākajā laikā nodibināt nopietnas attiecības, bet arī izveidot spožu karjeru.

"Negribu tādu piecu minūšu slavu. Mans lielais sapnis ir vadīt balvu pasniegšanas ceremonijas, ceru kādreiz vadīt Spēlmaņu nakti," iedvesmas pilna ir topošā māmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!